XS
SM
MD
LG

Crystal Field turnir šampiona u Bajinoj Bašti

Odbojkaški klub Tara organizuje  17. i 18. septembra 2016. godine turnir za ženske seniorske ekipe koje su do sada bile prvaci države. Učestvuju odbojkašice Vizure i Crvene Zvezde i Jedinstava iz Užica. Četvrta ekipa je Tara, kao organizator turnira za koju će nastupiti nekoliko igračica Vizure sa kojima Bajinobaštanke imaju višegodišnju saradnju. Prva utakmica igra se u subotu u 17.00 sati između OK Tare i OK Vizure, a  po završetku utakmice igraće OK Crvena Zvezda i Jedinstvo iz Užica. U nedelju od 12.30 igraće se utakmica za treće mesto, a od  14.30 za pobednika turnira.

"Ovaj turnir  sam organizovao, kao jedan od načina za promociju Bajine Bašte, sportskih objekata i našeg kluba i samog odbojkaškog sporta. Na turniru mogu da učestvuju samo klubovi koji su bili prvaci svojih država. Ove godine to su sve klubovi iz Srbije, a za sledeću godinu pozvaćemo i prvake Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Želeli bi da u narednim godinama ovo postane prestižan turnir u regionu i  proširimo spisak učesnika na Bugarsku, Rumuniju, Hrvatsku. Svi učesnici biće smešteni u hotelu Drina u B. Bašti, a sve utakmice se igraju u sportskoj hali. Suđenje  će biti  organizovano sa odbojkaškom sudijskom organizacijom iz Užica.

Posebno bih istakao da  je zlatni sponzor turnira komanija CRYSTAL FIELD  koja se bavi proizvodnjom i prodajom  izuzetno kvalitetne vode  i DRINK STORE  iz Beograda koja poseduje lanac prodavnica pića. Bez njih bilo bi nezamislivo organizovati jedan ovakav događaj i ja im se i ovog puta zahvaljujem  - izjavio je Mihailo Jevtić predsednik odbojkaškog kluba Tara.