XS
SM
MD
LG

Piroćanci žele da u derbiju "pregaze" Dunavce!

U sportu je tako, utakmica živi samo jedan dan. Već sutradana misli se okreću novom rivalu, novom iskušenju i pripremi za sledeći meč . Naravno, pouke se izvlače, pogotovo, ako su konkretne i ako mogu da budu korisne. Radnički je igrao nerešeno u Trsteniku  i da je sve na terenu,  što se tehničkih uslova tiče bilo normalno,  sudjenje je bilo IZUZETNO , domaći, koji su se očajnički branili, završili bi s dobro  napunjenom mrežom. Mada, ruku na srce u 92. minutu mogli su čak i do bodova! Da ne beše golmana Bulajića!!

Marjan Živković je verujemo  napravio analizu i sa igračima prozborio ono što je bitno . Sve ovo utoliko pre što dolazi protivnik, koji je jedan od retkih savladao Piroćance.

Trener ,,belih,,   ,,složio je mozaik,, pripremio tim  za derbi i veruje da će na našem ,,tepihu,, gde može da se igra fudbal i gde i rivali svetkuju, uspeti da savlada Prahovljane, za koje nastupa i bivši fudbaler Radničkog, odlični Fuad Salihović. Čujemo, što je retkost, da će gosti doputovati dan ranije u Pirot! Bravo!

Ako je suditi po treningu u četvrtak,  treniralo  se na glavnom terenu, radio se napad , što nedvosmisleno govori da Živković želi da popravi ovaj segment u igri. Da verujemo da će biti tako, makar kao na treningu u četvrtak.

Živković može da računa na sve raspoložive snage. Nema jedino maleroznog Stefana Dimitrijevića koji će najverovatnije morati na operaciju kuka. Šteta za ovog kvalitetnog fudbalera i dobrog momka. Za njega je sezona , nažalost, završena.

Utakmica  Radnički – Dunav igra se u nedelju, 20.marta od 15 časova uz direktan radio prenos na Naxi Plus radiju ,  u emisiji Dunav Sportofon i na Portalu Plus online ,,iz minuta u minut,,!