XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Sebić u Zvezdi, Bogatinovski u Policajcu

BEOGRAD, 15. oktobar (Info centar).- U prelaznom roku Streljačkog saveza Srbije koji se završava 20. oktobra, član bronzane selekcije Srbije sa Šampionata sveta u Granadi ove godine Milenko Sebić (dvosturki pobednik Kupa Srbije, šampion i vicešampiona Srbije MK puškom) prešao je iz „Akademije Makasimović“ u Crvenu zvezdu.

Iz Pančeva je u Policajac prešla nekadašnja omladinska reprezentativka Tašana Bogatinovski koja ima evropsku juniorsku bronzu MK puŠkom 60 ležeći sa EŠ u Beogradu 2011.

Iz „Akademije Maksimović“ u Novi Beograd Ušće vratile su se reprezentativka Dragana Todrović, koja je ove godine na EŠ u Moskvi vazdušnom puškom sa Maksimovićevom i Arsovićevom osvojila evropsko zlato sa evropskim ekipnim rekordom i Ana Akifović, mlada i perspektivna takmičarka.

Katarina Korolija je iz Jagodine prešla u Novi Sad. U redove najstarijeg kolektiva na ovim prostorima, družne „Novi Sad 1790“ došla je i Ana Grujičić iz zrenjaninskog Bečkereka.

Strelac novosadske družine „Radivoj Ćirpanov“ Mateja Rackov, ove godine treći na Šampionatu Srbije „papovkom“, pojačao je Bečkerek (Zrenjanin).