XS
SM
MD
LG

Sportsko društvo Partizan dodelilo nagrade najboljim pojedincima i timovima

Andrea Arsović, reprezentativka Srbije u streljaštvu i članica Streljačkog kluba „Partizan“, proglašena je večeras za najbolju sportistkinju (seniorku) u 2014. godini. Povodom 69. rođendana Sportskog društva „Partizan“, Andrei je pored nagrade za najbolju sportistkinju, sportko društvo dodelilo i posebno priznanje za osvajanje ekipnog zlata na Evropskom prvenstvu u Moskvi i srebra u pojedinačnoj konkurenciji, u disciplini vazdušna puška.

Već petu godinu zaredom sam najbolja seniorka u SD„Partizan“, a bila sam nagrađivana i kao juniorka. Kao detetu „Partizana“ ova nagrada mi je posebno draga, a ove godine imam razlog za dvostruko slavlje, jer je i moj trener, Dragan Donević, proglašen za najboljeg trenera u sportskom društvu – izjavila je Arsovićeva nakon uručenja nagrade i zahvalila se SD „Partizan“ na podršci tokom svih dosadašnjih takmičenja.

Andrein klubski i reprezentativni trener, Dragan Donević, proglašen je za najuspešnijeg trenera SD „Partizan“ u 2014. godini.

Velika  je čast biti dobitnik ovog prestižnog priznanja, kojim ću se svrstati među velikane crno-bele porodice, poput košarkaša Duleta Vujošević, vaterpoliste Igora Milanovića, fudbalera Ljubiše Tumbakovića i drugih. Ovo je ujedno i podsticaj da zajedno sa Andreom u narednom periodu treniramo još bolje i pripremimo se za naredni cilj – olimpijsku medalju u Riu – istakao je Donević.

Ranije danas, Andrea je otvorila i izložbu dresova SD „Partizan“, pod nazivom „Jedna adresa – iste boje dresa“ u tržnom centru Ušće i poklonila svoj dres kao doprinos ovoj postavci. Izložba će biti otvorena do utorka, 7. oktobra.