XS
SM
MD
LG

Osečina, raj za sportiste

 

Odlični uslovi za pripreme ekipa

   Opšte je poznato da Osečina, varošica Zapadne Srbije, ima odlične uslove za pripreme sportista. Poslednji klubovi koji su se uverili u to su ženski odbojkaški klubovi Mladost iz Inđije, odn. Mladost 07 iz Pećinaca, koji od 20. do 27. avgusta, u ovom mestu odradili letnje pripreme, petu godinu zaredom.

   - Sportski centa Osećina, kao ustanova fizičke kulture, osnovana je 1992. godine - kaže Zoran Živanović, direktor SC - Ono što nas razlikuje od ostalih centara u regionu su idealni uslovi za organizovanje priprema sportskih kolektiva i verujemo da smo po tome u samom vrhu u Srbiji. U sklopu Sportskog centra imamo fenomenalnu sportsku halu, kapaciteta 450 mesta, pogodna za sve dvoranske sportove i koja je na raspolaganju korisnicima 24 sata dnevno, sa teretanom i fitnes centrom, i terenom za male sportove, a imamo i teniske terene. U neposrednoj blizini je i fudbalsko igralište, sa opremljenim svlačionicama i mini pič terenom sa veštačkom travom (donacija Ministarstva omladuine i sporta). Ponos i dika Osečine su i naša tri bazena, koja su pored same hale: veliki vaterpolo bazen (25 x 33 m), manji za obuku neplivača (18 x 6 m) i najmanji (5 x 5 m), za predškolsku uzrast. Pored hale, nalazi se i školski internat, kapaciteta 75 mesta, koji je vrlo pogodan za smeštaj sportista.

   Kako je ishrana organizovana?

- Pošto se ne bavimo prodajom hrane, ishrana je organizovana na pricipu keteringa, koja se poslužuje u našoj trpezariji. S obzirom na najčešće radimo sa decom, insistiramo na maksimalnoj kontroli kvaliteta hrane, tako da bilo kakav rizik je izbegnut. Svakoj ekipi na smeštaju dostavimo ponudu bar 2 - 3 dobavljača hrane i oni izaberu najpovoljnijeg.

 

 

Sportska hala

Bazeni, ponos Osečine

Fudbalski teren

Zoran Živanović, direktor SC Osečina