XS
SM
MD
LG

Sloga pobedila Timok

Po sparnom vremenu prvoligaš iz Kraljeva i srpskoligaš iz Zaječara su odigrali solidan meč u kome su viđena dva različita poluvrmena. Trener „belih“ Mikica Gošić je u prvih 45 minuta na teren poslao one koji treba da pokažu i dokažu da su vredni Sloginog dresa, ali je taj deo igre u potpunosti pripao gostima. Tomok je odigrao odlično prvo poluvreme koje je obeležio napadač Silađi, jer je promašio tri zicera, kada je kapiten domaćih Božović več bio savladan. Na te promašaje se nadovezao i tamnoputi Jao koji je dva puta iz više nego povoljnih situacija bio neprecizan, a drugi put je umesto mreže uzdrmao prečku gola Božovića. Na drugoj strani napadač Sloge Janićijević je imao idealnu priliku na isteku 20. minuta, ali je šutirao prelko gola, a nije se proslavio ni Radović koji nije kaznio grešku štopera gostiju iz vrlo izgledne situacije.

U drugom poluvremenu Sloga je izašla u sastavu koji je najbliži onom koji će igrati na jesenjoj premijeri. Domaći su diktirali tempo i imali dve dobre prilike preko Antonijevića i Bižića koje su ostale neiskorišćene. Kada se činilo da će se meč završiti bez golova, Bižić se izborio za jednu loptu, sve sam uradio, a Mrdakoviću je ostalo da sa metar ubaci loptu u praznu mrežu. Pred trenerima oba tima je još mnogo posla, pogotovo kada je Sloga u pitanju.

SLOGA KV. – TIMOK 1 – 0 (0 – 0)

Gradski stadion Gledalaca: 100 Sudija: Lazar Tripković (Kraljevo) Strelac: Mrdaković u 82. minutu Žuti karton: Jablanović (Sloga)

SLOGA: Božović, Dr. Parezanović, Džamić, Danilović, Zucović, Pavlović, Ramadani, Milojević, Jablanović, Krunić, Radović U drugom poluvremenu Sloga igrala u sastavu: Tatić, Kamberović, De. Parezanović, Đokić, Karović, Gunjić, Radovančević, Bižić, Antonijević, Panović, Mrdaković.

TIMOK: Jovanović, Vujović, Janković, Vasiljević, Milenković, Andrejević, Golubović, Spasovski, Silađi, Jao, Tomić. U drugom poluvremenu su igrali: Gavrilović, Jelenković, Kostić, Antić, Jolović