Odbojka - Muškarci - 2014-2015
Pregled: po rangu takmičenja | po hijerarhiji
Superliga
10 timova
odigrano 25 od 90 utakmica
Prva liga Srbije
12 timova
odigrano 39 od 132 utakmica
Druga liga "Zapad"
10 timova
odigrano 20 od 90 utakmica
Druga liga "Istok"
10 timova
odigrano 25 od 90 utakmica
Druga liga "Sever"
10 timova
odigrano 25 od 90 utakmica
Druga liga "Centar"
10 timova
odigrano 26 od 90 utakmica
Međuregionalna liga Kraljevo - Grupa A
6 timova
odigrano 12 od 30 utakmica
Međuregionalna liga Kraljevo - Grupa B
6 timova
odigrano 11 od 30 utakmica
Braničevska regionalna liga
8 timova
odigrano 9 od 56 utakmica
Prva vojvođanska liga "Zapad"
10 timova
odigrano 20 od 90 utakmica
Međuregionalna liga Leskovac
10 timova
odigrano 20 od 90 utakmica
Prva vojvođanska liga "Istok"
8 timova
odigrano 12 od 56 utakmica
Regionalna liga "Timok"
6 timova
odigrano 6 od 30 utakmica
Regionalna Mačvansko-Kolubarska liga
6 timova
odigrano 0 od 30 utakmica
Premijer liga BiH
10 timova
odigrano 30 od 90 utakmica
Prva liga Republike Srpske
8 timova
odigrano 24 od 56 utakmica

PRETRAGA
Odbojka(m) [2014-2015] - VESTI
KOMENTARI
Predrag GM 0 | 0
Metalcu su vracena tri boda, i sada ima 29 bodova...ispravite to na tabeli. Odlicna utakmica u Milanovcu,i zasluzena pobeda Metalca u 90 minutu autogolom igraca Radnika. Metalac je celu utakmicu bio bolji rival imao vise sansi,Radnik se branio i imao jednu sansu.
Garinca 1 | 0
Pobeda Slobode 1:0, iz penala, koliko sam cuo utakmica je bila otvorena Backa je imala nekoliko prilika, iskrene cestitke navijacima Slobode, sto se Backe tice odlicna jesen i osvojena 22 boda
grosnicanin 2 | 1
Kakve pretnje Vodojazi,upucene od ovog Dede...Prijatelju pa i vi dolazite nama u goste i to u poslednjem 30 kolu...Zivi bili pa se videli...Sve ekipe sto upadnu u zonu,igraju na noz sa ekipama koje su tu sto godina,i na kraju opet ispadnu.Vodojaza osvaja nova tri boda sutra.
neko ko se nije prodavao 0 | 0
zalosno je sto je komenatar za Vasketa ocenjen kao neprikladan ali je nazalost bio istinit jer svi u sumadijskom okrugu znaju kakav je Vaske i kao covek i kao sudija i nije cudo sto daje takve komenatare o svojim kolegama
vaske 4 | 0
ma kakva bre perspektiva , nemaju klinci pojma da sude , guraju ih tate , kao ovog malog milica koga je gurnuo tata u vatru a on veze sa vezom nema , jer prvo treba da lici na coveka , kao pojava je smesan a za znanje ne zelim da komentarisem , ali pare cine cuda , zato nam fudbal propada . javi mi kako je bilo u arandjelovcu kolina brate. poz.
deda 6 | 1
Zato sto se spremaju da Rudar iz Bresnice otpisu iz trke za opstanak, jer Rudar ima 11 bodova a Vodojaza 16 i pobedom Vodojaze misle da ce da nas se otarase, ali pobedom Rudar se vraca u ravnopravnu borbu za opstanak u prolecnom delu sezone, i samo da znaju sudije i Vodojaza da ce biti pod budnim okom posmatraca i neka pripaze sta rade, da ne bi posle utakmice bili u sahti za sdije gde su do skoro ubacivali sudiju ako je krao Rudar...Nikom nepretimo samo zelimo posteno sudjenje, i postenu borbu za opstanak.
Jovan 12 | 1
Gospodine gago, ja ću za Pobedu da navijam i ako bude igrala i drugu Kragujevačku ligu, kao što ću da navijam i za Radnički, bez obzira koju ligu igrao. Ne brini se ti za Pobedu, klub je preživeo drugi svetski rat, Tita, Slobu i sve moguće krize, preživeće i tatinog sina, pa makar igrali i beton ligu.
Kg sport 12 | 1
A sto na utakmici Rudar-Vodojaza sudi isti sudija koji je sudio utakmicu proslog kola Vodojaza-Trepca????????
Colina Arandjelovac 2 | 1
Vaske svi su oni sa 18,19 godina perspektivni,mnogi to ostanu i u četrdesetim,a vrlo mali broj njih opravda taj epitet.Nisam ga nikada gledao,imaću sada priliku,dečko daje uvidnu kontrolu za polaganje ispita za drugu kategoriju.Znači da je perspektiva,a da li će samo to i ostati,zavisi isključivo od njega.
vaske 4 | 2
perspektivni sudija , zar ima toga jos ... kolina prijatelju moj...
Postavite komentar