XS
SM
MD
LG
16.06.2013 N.Pavlović

Pioniri Šumadija iz Azanje apsloutni prvaci FS Poduanvskog okruga

Prvi susret u Vranovu završen je 1:1, pa je domaćinu odgovarao i rezultat bez golova. Pioniri maldog trenera Vladimira Ljubisavljevića, od samog početka su želeli pobedu. Prvi gol su postigli u poslednjim trenucima prvog dela igre, kada je Nikola Lazić sam krenuo prema protivničkom golu i znalački poslao loptu u mrežu. Radost je bila neopisiva, skinuo je i dres, pa je tom prilikom zaradio i žuti karton. I nastavak susreta protekao je u dominaciji mladih Azanjaca. Rezultat je povisio Nikola Talijan, preciznim udarcem udrcem sa desne strane, u donji desni ugao nemoćnog Matića. I dalje su mališani iz Azanje jurišali ka protivničkom golu, a akcija koja je urodila pogotkom bila je u 69. minutu. Srđan Popović je odlično bio poslužen od svojih saigrača i svojom levicom loptu poslao u mrežu Proletera. Čast gostiju spasao je Jeremić udrcem sa jedanaest metara. Predhodno je Mijailović u borbi za loptom, oborio gostujućeg igrača a sudija pokazao na belu tačku. Kapitenu Šumadija Aleksandru Pajiću, pehar u trajno vlasništvo uručio je Bojan Đulić generalni sekretar FS Podunavskog okruga. Pioniri Šumadije su apsolutni prvaci FS Podunavskog okruga i na taj način su stekli pravo, da se od jeseni takmiče u višem rangu. Pionirskoj ligi FS Regiona Zapadne Srbije. Igrač utakmice: Nikola Talijan ( Šumadija ).

ŠUMADIJA ( Azanja ) – PROLETER ( Vranovo ) 3:1 ( 1:0 )

Azanja – Igralište Šumadije. Gledalaca oko 200. Sudija: Nemanja Ilić ( Velika Plana ) 7. Strelci: N.Lazić 40, Nikola Talijan 44, Popović 69. minut za Šumadiju. Jeremić 72.minut iz jedanaestrca za Proleter. Žuti kartoni: N.Lazić, M.Adamović, Popović, A.Pajić ( Šumadija ), Obradović ( Proleter ).

ŠUMADIJA: N.Adamović 7, Mijailović 8, Nemanja Talijna 7,5, Jnačić 7, A.Pajić 8, Batinić 7,( Janjić - ), Đuričić 7 ( Živković - ), Nikola Talijan 8 ( Jovetić - ), M.Adamović 7,5, N.Lazić 8 ( L.Lazić - ), Popović 7,5.

PROLETER: Matić 6,5, Ljubisavljević 6, Obradović 6, Jeremić 6,5, Vučković 6, Živković 6,5, Nikolić 6,5, Milenković 6,5, Radojević 6, Pantić 6, Pejić 6.

Fotografija: Pioniri Šumadije iz Azanje sa tenerom Vladimirom Ljubisavljevićem, apsolutni prvaci FS Podunavskog okruga