XS
SM
MD
LG
16.06.2013 Vinko Janković

Spektar kup: Dečaci domaćina najbolji u 2003. godištu

Tradicionalni letnji pionirski turnir u malom fudbalu "SPEKTAR KUP 2013" igran je i ovoga vikenda na travnatim terenima Motela "Kronić" kraj Sombora. Prvoga dana su se takmičili dečaci rođeni 2003 godine i mlađi, a učešće je uzelo dvanaest ekipa iz Sivca, Zrenjanina

,Novog Sada , Subotice, Apatina, Kljajićeva  i grada domaćina. U prvom krugu, takmičenje se odvijalo po grupama , a pobednici su dospeli do polufinala u kojem su se sastali Š. F "PETRIKA" iz Novog Sada  i "SPORTO" iz Zrenjanina i domaći "SPEKTAR" protiv "POLETA" Sivac. Nakon zanimljivih mečeva polufinala , za prvo mesto, u finalu su se borili "Petrika" Novi Sad i domaći "Spektar", a za treće "Sporto" iz Zrenjenina i dečaci sivačkog" Poleta".Pioniri iz Sivca su sa 4:0 savladali vršnjake iz Zrenjanina  i njima je pripalo treće mesto, a dečaci domaćina su bili bolji za jedan gol( 1:0) od svojih gostiju iz Novog Sada i oni su osvojili prvo mesto.Organizator ove uspele sportske manifestacije za najmlađe ljubitelje bubamare obezbedio  je nagrade za najbolje plasirane na turniru i pobedničkim peharom, medaljama za svakog iz ekipe, nagrađeni su svi iz prve tri ekipe.

 
Na slici detalj iz finalne utakmice turnira "Spektar Kup 2013" i pobednička ekipa "SPEKTAR " iz Sombora sa trenerom Dušanom ARDALIĆ.