XS
SM
MD
LG

Mladi trsteničani osvojili 11 medalja na "Hungari KUP-u" u Budimpešti

Mladi trstenički karatisti na takmičenju u Budimpešti, foto: D.Ivanović

Veliki uspeh postigli su mladi Trstenički karatisti na održanom karate Evropskom Kupu "Hungarian open" u Budimpešti. Učestvovalo je 10 trsteničana koji su osvojili 11 medalja.

Ovi uspešni mladi karatisti predstavljali su Srbiju, svoj grad i opštinu Trstenik dostojanstveno i pokazali da je pred njima svetla budućnost. U pojedinačnoj konkurenciji Vidan Sarić Đurđević osvojio je zlatnu i bronzanu medalju, Mia Negovanović zlatnu i srebrnu, Vuk Medar osvojio srebrnu i bronzanu medalju, Gala Vidaković bronzanu medalju, Sofija Stojić srebrnu i Ivana Nedeljković dve srebrne medalje u katama i kate super Kup.

"U repasažnoj borbi za medalju Strahinja Glidžić je izgubio za nijansu, u jakoj pojedinačnoj konkurenciji bez medalje su ovoga puta ostali Mijat Milutinović, Petar Mikić i Elena Aleksić. U ekipnim borbama Petar Mikić je sa borba timom osvojio zlatnu medalju. Izuzetno sam zadovoljna nastupom i zalaganjem mojih takmičara, bili su motivisani i pokazali da će i dalje osvajati medalje, čestitam im i želim nove uspehe na narednim takmičenjima "rekla nam je Evropska šampionka, trener državne karate reprezentacije i trener KK Prva petoletka u Trsteniku".