XS
SM
MD
LG
18.06.2012 N.Pavlović

Mladi borac pobednik baraža, Šumadija (A) - Mladi borac 1:0

Mladi borac je mogao da povede u 19. minutu, šut Ivanović iskosa sa desne strane, sa oko 20. metara odlično je uhvatio golman Nestorović. Posle tačno pola sata igre, klub iz Velikog Orašja dolazi u vođstvo. Loptu je prihvatio Petrović, možda je bio i faul nad Talijanom, nastvaio je ka golu Šumadije i savladao Nestorovića. U nastavku susreta, prvo su u 54. minutu Azanjci imali šansu, Majstorović je šutirao kraj stative. Susret je Petrović moga da reši u 61. minutu, ali je lota otišla kraj gola. Do kraja susreta, beležimo još jednu sigurnu intervenciju Nestorovića i tri šanse Šumadije, koje nisu iskoristili, Dimitrijević, Pantelejić i Ćosić. Sudija Jovanović, susret je skratio za skoro osam minuta, kraj je označio u 41. minutu igre. Inače u drugom delu susreta, bilo je svih pet izmena i nekoliko kraćih prekida. Nezadovoljni sudijinom odlukom, igrači iz Azanje su ga opkolili, a delegat je u svom izveštaju zapisao, da su najbezobrazniji bili, S.Nestorović, Dimitrijević i D.Janjić. Na utvrđivanju ispravnosti ligitimacija, Šumadija je stavila primedbu i najavila žalbu na igrače Mladog borca Darka Lazića i Miloša Petrovića, a na drugoj strani i Velikoorašani su se žalili na nastup Nebojše Nestorovića.

Udovice – Igralište u Udovicama. Gledalaca oko 200. Sudija: Marko Jovanović ( Smederevo ) 5. Strelci:Petrović u 30. minutu za Mladi borac. Žuti kartoni: Ž.Jelić, Pantelejić, Talijan, D.Janjić, Đorđević ( Šumadija ), Petrović ( Mladi borac ). Igrač utakmice: Srđan Nestorović ( Šumadija ).
ŠUMADIJA: S.Nestorović 8, Talijan 7 ( Radivojević - ), Ž.Jelić 6,5 ( Ćosić - ), M.Janjić 7, N.Nestorović 7, Pantelejić 7,5, Popović 7 ( Batinić 6,5 ), Majstorović 7, Dimitrijević 6,5, Đorđević 7, D.Janjić 6,5.
MLADI BORAC: Petović 6,5, Andrejić 6,5, Perić 6,5, Stojanović 7, Milošević 7,5, Duško Lazić 7, Drako Lazić 6,5 ( Gajić 6 ), Ivanović 7,5, Petrović 7,5, ( Golubović - ), Nedeljković 7, Popović 7 .