XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Veterani na okupu u Bečeju i Vrbasu

Peti mesters turnir odigraće se od 8. do 12. maja u Bečeju i Vrbasu a organizator je Kuglaški klub Polet iz Sombora.

Igraće se na kuglanama sa četiri staze „Sport kafe“ u Bečeju i SC „Drago Jovović“ u Vrbasu . Termini su od 8 do 22 časa svakog dana osim poslednjeg kada će se igrati do 20 časova.

U pojedinačnoj konkurenciji muškarci i žene podeljeni su u tri kategorije: rođeni 1972. i stariji, rođeni 1962. i stariji i rođeni 1952. i stariji i računaće im se razultati sa obe kuglane postignuti u dva dana. U ekipnoj konkurenciji i parovima je jedinstveno godište rođeni 1972. i stariji. Za takmičenje u parovima računaće se samo rezultati u Vrabasu, a za ekipnu konkurenciji samo učinak sa kuglane u Bečeju.

Ekipa mora da ima četiri igrača ili igračice, a mešoviti timovi konkurisaće za medalje sa čisto muškim ekipama. Kotizacija je 25 evra za pojedinačni deo, a još po pet evra za parove i ekipni deo. Uz trofeje predviđen je i prigodni poklon za najbolji rezultat na svoj kuglani. Otvaranje turnia je 8. maja na kuglani u Bečeju gde će se podeliti i nagrade 12. maja u 21 čas. Prijave se primaju do 10. aprila na telefon +381(0)62 1380 785 ili na mejl [email protected].