XS
SM
MD
LG

Portal stoni tenis Srbija mesto za sve ljubitelje ping-ponga

Poštovane ljubitelje sporta a naročito stoni tenisa želimo da obavestimo da već pet meseci na našem "internet prostoru" postoji mesto na kome se možete informisati o svim dogadjanjima u sportu kojeg iz milošte zovemo ping-pong. Drago nam je da ovim putem možemo da Vam prenesemo našu težnju da na ovim prostorima učinimo prvi korak ka podizanju svesti naše zajednice za potrebom da takozvani "mali sportovi" imaju šansu i priliku da svoja sportska dostignuća kao i planove za budućnost predstave na jedan način koji će u bliskoj budućnosti biti veoma važan segment marketinga i informisanja, pogotovo u našem okruženju gde internet kao medij još uvek nije maksimalno prisutan, a prezentacije informacija još uvek su površne.

Stoni tenis Srbija portal koji će prema samom imenu biti mesto gde će svi koga iole zanima stoni tenis moći da dobiju sveobuhvatnu informaciju o sveri svog interesovanja. Portal stoni tenis Srbija će bez ikakvih predrasuda navijačkih opredeljenja i bilo kakvog ograničenja objavljivati informacije, vesti kao i zvanične podatke vezane za stoni tenis. Cilj portala je da bude "javni servis" svih stonotenisera i zaljubljenika u stoni tenis na ovim prostorima.

Portal je mesto gde će svi koji profesionalno ili rekreativno igraju stoni tenis, oni koji učestvuju u organizaciji stonoteniskih takmičenja (sportski radnici i sudije). Svi oni koji pomažu stonoteiserima da postižu što bolje rezultate: treneri, sparing partneri, vlasnici klubova, sponzori,  moći da prenesu svoja iskustva, znanja, informacije i planove sa ciljem poboljšanja kvaliteta informisanja zajednice o stonom tenisu.

Portal je mesto gde ćemo prvo mi koji živimo za stoni tenis i mi koji živimo od istog učiniti sve da se stoni tenis postavi na mesto koje mu pripada. Vrh, misija je vrlo ambiciozna i malo utopistička, ali iskrena i poštena. Zarad budućnosti ovog sporta u Srbiji sigurni smo da je ovo pravi i prvi korak ka ispunjenju cilja.

"STONI TENIS SRBIJA"