XS
SM
MD
LG

Počinje Braničevska liga u rukometu za devojčice do 14 godina

U nedelju u Smederevu startuje premijerno izdanje Braničevske lige u rukometu za mlađe kategorije. Prvog vikenda igraće se u kategoriji "Devojčice 97". U ligi učestvuje 6 ekipa: ŽRK SLOGA (Petrovac na Mlavi), ŽORK PETROVAC, ŽORK JAGODINA, ŽRK RADNIČKI (Svilajnac), ŽRK MLADI RADNIK (Radinac) i ekipa Ženske rukometne sekcije osnovne škole iz Azanje. Igraće se po dvokružnom bod sistemu svako sa svakim svake druge nedelje.
Planirano je odigravanje 10 kola, a završetak je predviđen za 13. novembar. U međuvremenu otpočeće i takmičenje u kategoriji "Devojčice 97".  Cilj lige je popularizacija rukometne igre i obezbeđivanje što većeg broja utakmica za ekipe sa prostora Braničevskog i Podunavskog okruga. Organizator prvog vikenda takmičenja je ŽRK MLADI RADNIK iz Radinca.

Ekipa ŽRS OŠ AZANJA nastupiće u sastavu: Katarina Mratinković, Marina Stojadinović,  Jelena Keljać, Veselka Popović, Tamara Radisavljević, Svetlana Milosavljević, Jovana Pajić, Tatjana Isailović, Katarina Bajkić, Katarina Marković, Kristina Marković, Marija Ljubisavljević.