XS
SM
MD
LG

PL: Fantazi ''3 u 1''

Pred nama je vikend pred nama su Englezi i Fantazi. Pošto nismo stigli da se osvrnemo na prošla dva kola, prvo ćemo njih ukratko proći.

23. KOLO

-Ja sam imao 66 bodova ali sam išao -8 pa je to bilo 58. Salah, Robertson, Rašford, Himenez, Mi, Sane, donijeli su mi bodove.

-Kapiten mi je bio Rašford i mogu reći da sam promašio jer je Salah donio skoro pa duplo više bodova od Rašforda.

-Ključna stvar u kolu pobjeda Arsenala nad Čelsijem i dvije goleade gdje su Liverpul i Vulvsi slavili sa po 4-3 protiv Palasa i Lestera.

24. KOLO

-Ja sam u ovom kolu imao 50 bodova ali sam išao -4 pa je to faktički 46. Bodove su mi donijeli Obamejang, Himenez i Pogba. Promašio sam kapitena jer je to bio Rašford. 

-Pogbu i Mouru sam ubacio i tu sam polovično pogodio jer je Pogba donio bodove.

-Ovo kolo bilo je teško jer su svi iz vrha prosipali bodove. Jedino su Arsenal i Totenhem ispoštovali ali ni oni nisu briljirali.

25. KOLO

Ja sam napravio dva transfera. Izbacio sam Pogbu jer je pod povredom i Mouru a ubacio sam Sona i Ričarlisona. Morate imati bar po jednog igrača Sitija i Evertona jer imaju duplo kolo. Teške su im utakmice ali vrijedi probati.

IZBOR KAPITENA

Ja sam išao na sve ili ništa budući da sam van dva miliona. Ričarlison ima dva teška meča. Vulvsi kući i Siti kući. Ali prednost je to duplo kolo i zato idem hrabro pa šta Bog da. Oba meča će biti na golove pa ovo čak može biti i dobar potez.

Od ostalih igrača svakako da su Sitijevi sjajne opcije. Sterling, Kun, Sane, ko god od njih. Salah mi i nije neka opcija jer je Vest Hem sjajan protiv jakih timova. Azara vam se bolje riješiti i nikako ga ne uzimati za kapitena bez obzira na lakši meč.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Nijase bi mogao praviti razliku a nešto mi govori da bi Kardif mogao dobiti Bormuta.

-Barns je nekako igrač koji ovo kolo može biti dobar jer igraju protiv Sotona kući a on je i na prekidima i može donijeti neku asistenciju.

-Van Bisaka jer bi protiv Fulama može bez problema do CS.

To je to za ovaj put.