XS
SM
MD
LG

Svođenje utisaka: "U Nikšiću i više nego dobri!"

Jana Stanković: Obzirom na to da sam prvi put igrala turnir ovako internacionalnog karaktera, jako sam srećna jer je ovo jedno iskustvo više, kako zbog takmičenja i igre, tako i zbog novih poznanstva sa igračicama iz regiona. Što se tiče igre, smatram da je moglo bolje i uvek može bolje. U svakom slučaju, mnogo mi je drago što mi je pružena prilika da budem deo, za mene, velikog tima

Foto: Reprezentacija centralne Srbije

Mina Milosavljević: Nasa ekipa je sastavljena od igracica iz cele centralne Srbije. Imali smo nekoliko okupljanja i trenirale zajedno pre ovog turnira ali su nam ovo prve zajednicke zvanicne utakmice. Turnir nas je zblizio i imale smo priliku da se bolje upoznamo i kroz utakmice uigramo. Zadovoljna sam nasom igrom i smatram da su sve igracice dale svoj maksimum ali uvek moze bolje.

Foto: Mina Milosavljević na defileu

Marko Markovic trener reprezentacije: Odlicno organizovan turnir. Satnica se maksimalno postovala. Imali smo vremena i prostora za zagrevanje pred utakmicu. Sudjenje za svaku pohvalu. Od osam ekipa zauzeli smo realno peto mesto. Sve ekipe ucesnice izuzev nas su klubovi gde igracice dugo godina treniraju i igraju zajedno a dolaze iz jakih rukometnih centara i to je bila njihova prednost. Mi smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Ni u jednoj utakmici nas protivnik nije nadigrao, gubili smo samo zbog neuigranosti. Sve devojke su bile primerne u ponasanju, sto pokazuje i poziv za ucestvovanje i sledece godine. Vecina devojaka je opravdala poziv svojom igrom i zalaganjem. Ostaje nam da nastavimo sa okupljanjima(korekcijama i uigravanjima). Zahvaljujem se rukovodiocima rukometnog saveza centralne Srbije koja nam je omogucila da odemo na ovaj turnir.