XS
SM
MD
LG
12.03.2018 Administrator

Gaze po Nemačkoj i ne staju!

Orlovi iz Manhajma koji marširaju kroz 8. ligu na prvoj su poziciji 12 utakmica pre kraja prvenstva ne planirajući da se tu zaustave. Poslednja mušterija u nedelju je bila ekipa MFC Phonix, koju su domaći "crveni" rutinski savladali 3:0. Bivši as Čukaričkog Pitulić je briljirao sa 2 gola, a pobedu je zapečatio novajlija Marković.

Foto: FK Srbija Mannheim


Pored njih igrali su još i Kovačević S, Ćikić, Sidibe, Stjepanović, Lukić, Kovačević A, Prošić, Šorda, Mitov, Jozić, Vlačić, Čugalj i Beljanski inače bivši veznjak novosadske Vojvodine.

Srpska "trupa" je jasno stavila do znanja svim protivnicima da će učiniti sve da se domogne Landeslige. Orlovi na terenu deluju superiorno i imaju još 12 prepreka do kraja prvenstva koje treba preskočiti, kako bi ostvarili istorijski plasman u viši rang!

Prva prilika za naredni podvig je već sledeće nedelje kada gostuju u Hockenheimu kojeg predvodi također bivši profesionalni igrač Manuel Muth, baš kao i strateg Srbije Mannheim koji je takođe trčao u Bundesligaškim kopačkama. Biće to sudar dva igračka i trenerska diva na klupama, i dva suprotna stila igre. Ono što je sigurno je da je ova ekipa Srba u nemačkoj digla veliku medijsku prašinu.

Foto: FK Srbija Mannheim