XS
SM
MD
LG

Izvor Bukovička Banja: Prijateljska utakmica u okviru priprema za početak takmičarske sezone

Posle fizičkih priprema odrađenih u parku Bukovičke Banje i teretani BK Forma plus koja se nalazi u SRC Šumadija u Aranđelovcu , kao i velikog broja treninga odrađenih sa loptom i bez nje u gradu pod Bukuljom , rukometašice Izvora Bukovičke Banje odigraće sutra (sreda 31.08.2016.) prijateljksu utamicu sa ekipom Juniora iz Beograda koja je povratnik u elitno društvo srpskih ženskih rukometnih ekipa koje će u nastupati u Super ligi Srbije za rukometašice u takmičarskoj sezoni 2016/2017.
Meč ove dve ekipe igra se u velikoj sali SRC "Šumadija" i počinje u 18:00 sati.
Biće ovo prva ozbiljnija provera za aktuelnog osvajača duple krune čiji je trener Živojin Maksić ekipu na delu , do sada mogao da vidi samo u jednom kratkom meču koju su njegove rukometašice odigrale sa drugim timom ORK šamot 65 , na jednom od treninga pre nekoliko dana u Aranđelovcu.

Nova sezona novi izazovi , Sanja Rajovićkapiten ŽRK Izvor Bukovička Banja iz Aranđelovca

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Izvor Bukovička Banja odigraće u okviru prvog kola Super lige 10/11.09.2016.godine na domaćem terenu protiv novajlije u ligi , ekipe Bora.
Već 7 dana kasnije , neuobičajeno rano za prilike aranđelovačkog superligaša , Izvor Bukovička Banja nastupiće i na evro-sceni i to u dvomeču prvog kola EHF Kupa u okviru kojeg za protivnika ovaj tim ima kiparskog predstavnika u ovom takmičenju , ekipu Lacija iz Nikozije.
Obe utakmice srpskog i kiparskog predstavnika u EHF Kupu biće odigrane u Aranđelovcu a već su poznati i termini tih mečeva: subota i nedelja 17 i 18.09.2016.godine od 20:00 sati.