XS
SM
MD
LG

Igor Ćebić na klupi "Svetaca"

Uprava beogradskog trećeligaša "Svetog Stefana", pružila je šansu Igoru Ćebiću prekaljenom igraču sa beogradskih terena i doskorašnjem kapitenu ovog kluba da se oproba i u vođenju sa klupe. "Sveti Stefan" je počeo sa pripremama pre desetak dana i Uprava je izuzezno zadovoljna načinom rada i odnosom prema klubu ovog skromnog momka. Do sada su odigrana i tri susreta gde je Igor mogao da vidi i pojačanja za sledeću sezonu.
Ekipi "Svetaca" za sada je pristupio povratnik iz Banje, i doskorašnji igrač ovog tima Predrag Blagojević, a očekuje se i dolazak iskusnog štopera Boška Gordića, Marka Mosića iz Milutinca, Nikole Lončara iz Brestača, Bobana Isakovića iz Đurinaca, povratak Jovana Milosavljevića iz Banje kao i Dušana Vidojevića iz Kraljevačke Sloge koji će se priključiti ekipi u prolećnom delu pošto kraljevčani nisu voljni da puste ovog igrača.
Na pripremnim utakmicama pokazan je šampionski kvalitet koji je kulminirao u utakmici protiv Podunavca gde su Ritopečani pretrpeli poraz od 4:0 a da na pomenutoj utakmici novajlije nisu ni igrali kao i Krunić, Bajski i Sočević. Ambicije kluba je ulazak u viši rang a za to itekeko postoji kvalitet. U duelu protiv Podunavca "Sveti Stefan" je igrao u sastavu: Bogdanović, Čolić, Božičković, Vojinović, Marjanović, Marinković, Varagić, Bugarčić, Milenković, Gajić i Đurđević, u igru su ušli Vukosavljević, Ristić, Ćebić i Branković.