XS
SM
MD
LG

Jubilarac sa 150 polaznika

Odbojkaški kamp "ASIKS Mitrovo Polje" ovog leta doživljava svoje jubilarno 10. izdanje,a na otvaranju prve smene 103 polaznika iz Trstenika, Vrnjačke Banje, Beograda, Bačke Palanke, Rumunije i Kraljeva. Kada se tome doda da će u drugoj smeni biti dece iz Kuvajta, Novog Sada, Ljubinja, Gračanice, Vrnjačke Banje i Kraljeva, onda je mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Presrećan sam što je kamp doživeo 10. izdanje. Vi možete biti ponosni, jer ste jubilarna generacija i to je nešto što će biti upisano zlatnim slovima. Mnogo je ljudi kojima upućujem reči zahvalnosti za sve učinjeno u prethodnim godinama, jer su pomogli da trajemo i budemo veoma uspešni. Ubeđen sam da ćemo biti još bolji i da ćemo trajati najmanje još jednu deceniju. Vi ste razlog za takvo razmišljanje, jer vidim mnogo male dece, početnika u ovom magičnom sportu, koji će se u Mitrovo Polje vraćati u godinama koje dolaze. Želim vam uspeha u radu i da jubilarni kamp bude zaista poseban - naglasio je na otvaranju prve smene Dragan Đorđević osnivač i rukovodilac odbojkaškog kampa u Mitrovom Polju.

Pored Đorđevića, za stručni rad u prvoj smeni kampa zaduženi su Aleksandar Bošković, trener sa bogatim iskustvom, Aleksandar Lazarević, Stefan Paunović, Anđelka Tijanić, debitant Branko Stanisavljević, kao i treneri iz Bačke Palanke Davor Karakašević i Milica Sladojević. Legendarni doktor Radomir Žarković vodi brigu o zdravlju svih polaznika, često i gostiju u Mitrovom Polju, a Saša Dumanović obavlja sekretarski posao.

- U drugoj smeni će trenerski rad biti izuzetno jak. sa decom će raditi Aleksandar Seničić koji trenutno radi u Kuvajtu, Milan Buco Simojlović prvi srpski trener u Poljskoj Plus ligi, kao i legendarni Milan Žarković, bivišpi selektor naše juniorske reprezentacije i trener beogradskog Partizana, danas trener na Univerzitetu Havaji u SAD. Učinili smo napor da ova godina bude posebna, jer je jubilarna za naš kamp. Biće izuzetnih sadržaja, pogotovo vansportskih, sve sa ciljem animacije dece, da im ovaj deo školskog raspusta bude nezaboravan. Mitrovo Polje je izuzetna lokacija i drago nam je što naš kamp bio presudan za afiramciju ovog dela blagorodne Župe - zaključuje Dragan Đorđević.

Polaznici na kampu rade dva puta dnevno, na šest terena (tri na pesku). Priprema se veliki broh turnira sa izuzertnim nagradama brojnih donatora koji su nesebično pomogli da kamp ASIKS Mitrovo Polje bude jedan od najboljih u ovom regionu. Pored rada na terenu tu je i poseta Aleksandrovcu, Muzeju vina i vinogradarstva, kao i kompaniji Vino Župa.

Drugim rečima, u Mitrovom Polju, između Goča i Željina, ponovo vlada odbojkaška vrelina!

GODINE USPEŠNE SARADNJE

Prekretnica u radu odbojkaškog kampa u Mitrovom Polju bio je dogovor sa preduzećem TREF Sport iz Beograda, zastupnikom ASICS-a za Srbiju. Renomiran proizvođač sportske opreme, istinski svetski brend, postao je važan deo našeg kampa, dobili smo uz prezime i ime ASICS Mitrovo Polje i priča je dobila potpuno drugačiji i mnogo ozbiljniji tok. Bio je to veliki uspeh Dragana Đorđevića, jer u ovim teškim vremenima obezbediti generalnog sponzora nije lako.

Jasmini Paunović, predstavniku firme TREF Sport uručen je veliki pehar, kopija popularnog "Ušatog", pehar koji dobija pobednik fudbalske lige šampiona.

- Veliko hvala na peharu, na divnom dočeku, na sjajnom vikendu. Verujem da će se naša saradnja nastaviti i sigurna sam da nas čeka još zajedničkih jubileja - naglasila je Jasmina Paunović

Predstavnici TREF Sporta su stigli u Mitrovo Polje i na jubilarnom 10. kampu, štand sa sportaskom opremom ASICS bio je više nego posećen,a kako i ne bi kada se sva roba mogla kupiti po 30% nižim cenama nego u maloprodajnim objektima širom Srbije. Zadovoljni svi, od dece, preko organizatora, do samog sponzora,a to je garant da će saradnja trajati i u narednoj deceniji.

SVI UZ SRBIJU

Polaznici i treneri na kampu sa pažnjom su pratili nastupe naše muške reprezentacije na finalnom turniru Svetske lige. Finalni meč sa Brazilom svi su odgledali na nogama, navijajući u transu i na kraju u euforiji dočekali prvu zlatnu medalju za našu odbojkau u ovom komercijalnom takmičenju.