XS
SM
MD
LG

Miodrag Đurić reizabran za predsjednika OFS Modriča

Miodrag Đurić, dosadašnji predsjednik OFS Modriča, ponovo je izabran za prvog čovjeka ove sportske asocijacije u Modriči. Njemu je povjerenje ukazalo 24, a njegovom protivkandidatu Rajku Bradaševiću iz Miloševca 11 delegata Skupštine modričkog saveza.

 

 

Za potpredsjednika OFS Modriča imenovan je Asim Kumbarić iz Vukosavlja.

"Novim povjerenjem i podrškom, meni je rečeno da sam dobro radio u minulih četiri godine. Drago mi je da moj trud iz prethodnog perioda nije bio uzaludan. Ima nekoliko aktivnosti koje će mi privući pažnju u narednom periodu. To su edukacije trenerskog i sudijskog kadra, jačanje ženskog fudbala, poboljšanje sportske infrastrukture. Međutim, najveći prioritet biće razvoj omladinskog fudbala. Svi moramo biti svjesni da bez kadetskih i juniorskih selekcija, naši klubovi nemaju šta da traže. To je budućnost našeg najpopularnijeg sporta", poručio je novi-stari predsjednik OFS Modriča.

On se zahvalio na saradnji dosadašnjem potpredsjedniku ove asocijacije.

"Amir Hadžidedić je bio sjajan saradnik, a ne treba trošiti riječi o njegovim ljudskim vrijednostima. Istekao mu je mandat, nije ispoljio želju da ostane potpredsjednik, poslovne aktivnosti mu uzimaju mnogo vremena i ja ga razumijem. Iskreno vjerujem da će Asim Kumbarić biti njegov pravi i istinski nasljednik", kaže Miodrag Đurić.

Izabran je i Izvršni odbor OFS Modriča. Čine ga: Miodrag Đurić, Asim Kumbarić, Nikola Nikić, Mario Đuran, Nedo Janković, Zoran Vidović i Pero Filipović.

U susret izbornoj, održana je i izvještajna sjednica Skupštine OFS Modriča.

(Autor: Slađan Jeremić)