XS
SM
MD
LG

Bukovčani pobedili somborski ŽAK,a u Šantiću petarda u mreži bajmočkog Radničkog

Bukovački fudbalski klub Omladinac i somborski ŽAK odigrali su prijateljsku revanš utakmicu u okviru priprema za novu sezonu, i domaći sastav je uspeo da pobedi svoga gosta rezultatom 2:1. Prvo poluvreme pripalo je somborskim železničarima, koji su golom Milanovića sa bele tačke poveli sa 0:1. U nastavku susreta domaćin je uspeo da izjednači, i preokrene rezultat u svoju korist.

Treneri oba kluba , Mijatović kod domaćih i Elez kod gostiju,na ovoj utakmici,  izveli su sledeće sastave.

OMLADINAC : Njegomir,Miloš Mijić, Veselinović,Todorović,Bojić,Dorotić, Miško Mijić, Piplica, Miličić,Rakić i Ganić. Igrali su još M. Jovanović i Nenadov

ŽAK : M. Bulović, Radusin, Sazdanić, Smilanovski, Macanović, Petreš,Kovačević, Milanović, N. Bulović, Korać i Čuljak. Još su igrali : Bognar, Pavin, Vujković, Petronijević, Đukić i Šimunov.

Utakmicu je sudio Petar Nastasić-Vorkapić iz Sombora, a bolji od ostalih u ovom susretu bili su Dorotić i Miličić kod Omladinca, a Korać i Sazdanić u ekipi ŽAK-a.

 U ŠANTIĆU PETARDA GOSTIMA IZ BAJMOKA

Fudbaleri Alekse Šantića, članovi Međuopštinske Lige, odigrali su u nedelju prijateljsku pripremnu utakmicu sa komšijama iz Bajmoka, ekipom Radničkog, članom Područne Lige Subotica , i vosoko ga porazili sa 5:0 (1:0). Golove su postigli Srđan Rajić 2, Nenad Pejak, Zdeslav Gavrić i Aleksandar Sjeran po jedan. Utakmicu je sudio Slavko Gavrić iz Alekse šantića.