XS
SM
MD
LG

Prvi utisci sa Malte mladog Demira Avdića

Mladi Demir Avdić zadovoljan je kako je prihvaćen na Malti, već se upisao u listu strelaca. - Zadovoljan sam kako su me saigrači lepo primili krenuvši pre svega od kapitena Claudia i Maura preko golmana Jonathana, desnog beka Kanea i veziste Clinta... Dane provodim sa Brazilcom Arilsonom i još jednim srbinom koji je ovde Goranom Adamovićem.

Demir Avdić - foto: lična arhiva/facebook

Igra se dosta brzo čemu naravno doprinosi i činjenica da se utakmice većinom igraju na terenima sa veštackom travom. Imali smo tezak raspored. Poslednje dve utakmice smo igrali sa prvo i treće plasiranom ekipom, jednu utakmici smo dobili rezultatom 2:0, a drugu smo odigrali nerešeno 2:2 i mnoge iznenadili učinkom od 4 boda, kome se niko iz uprave kluba nije nadao. U prvoj utakmici bio je penal na meni, a u drugoj sam bio asistent. Sada smo u sigurnoj zoni.

Već su počeli prvi pozivi i od premijerligaša, ali brigu oko toga vodi moj agent Aleksandar Radivojević. Moje je samo da igram, i da napredujem u svakom pogledu i pomognem klubu za što bolji plasman.