XS
SM
MD
LG

Sombor : Poznati četvrtfinalisti Zimske Lige GFS

Odigravanjem trećeg,poslednjeg kola u prvoj fazi takmičenja Zimske Lige klubova Gradskog fudbalskog Saveza Sombor,poznati su svi učesnici četvrtfinalnih borbi ovoga zanimljivoga takmičenja u malom fudbalu, koji se igra u poznatoj somborskoj hali “Mostongi“. Na pet odigranih utakmica po grupama, postignuto je ukupno 36 golova, ili nešto više od 7 u proseku po jednom meču. Jedan susret nije ni igran, jer ekipa Stanišića nije doputovala na megdan čonopljanskoj Slogi, pa je ovaj meč registrovan službenim rezultatom.

U prvoj utakmici dana, ekipa Rastine 1918 savladala je bukovački Omladinac sa 4:3, a u nerednom susretu, šikarčani su visoko porazili Telečku sa 7:1. Puno golova je viđeno na utakmici ŽAK-Hajduk, a na ovom meču železničari su slavili sa 8:2. Tesan rezultat bio je na meču gakovačkog Graničara i somborskog Radničkog, gde su pobedili fudbaleri iz Gakova sa 4:3. U poslednjoj utakmici dana, KMF Sombor je poražen od fudbalera Korduna iz Kljajićeva sa 3:1. Sve ove utakmice sudila su dvojica sudija , Haler i Mahotka.

Po dva prvoplasirana tima iz sve tri grupe, i dva najbolje trećeplasirana, stekli su pravo nastupa u četvrtfinalu ( nedelja,10. 01.), a žrebom je odlučeno da se za polufinale, koje će se igrati 17 januara, bore sledeći klubovi: od 17,00 sati u nedelju igraju . SLOGA-GRANIČAR(G), u 17,50 OFK ŠIKARA-RADNIČKI, od 18,40 OMLADINAC(B)-KORDUN,a u poslednjem meču od 19,30, sastaju se ŽAK- KMF SOMBOR. Utakmice četvrtfinala igraju se dva puta po 20 minuta.  U nedelju, 17 januara igraju se polufinalne i finalne utakmice, s tim što će jedna revijalna utakmica veterana, pružiti priliku akterima finala da se malo odmore za borbe u kojima će se odlučivati o plasmanu na prvoj Zimskoj Ligi klubova Gradskog fudbalskog Saveza Sombora.

Detalj sa utakmice Rastina 1918-Omladinac (B) 4:3

Ekipa FK Telečka iz istoimenog mesta

Zapisnički sto i sudije na trećem danu takmičenja Zimske Lige GFS Sombor