XS
SM
MD
LG

Sombor: Rvači Radničkog spremni za start Lige

Uoči početka prvenstva rvača u Prvoj Saveznoj Ligi Srbije, RK Radnički iz Sombora, je u četvrtak u Gerentološkom centru u Somboru održao konferenciju za novinare, na kojoj su iznete aktivnosti tokom pauze i priprema, i planovi za naredni period, u ovom skromnom rvačkom kolektivu.

Kako se čulo na konferenciji, somborski rvači spremno dočekuju novo prvenstvo države, oslonjeni na sopstveni kadar, bez igrača sa strane, i nadom da će se sa ovim timom, ravnopravno boriti sa ostalim klubovima u Ligi. Sredina tabele, mesto je koje svi priželjkuju, naglašavajući da su i ostale ekipe dobre, i da nikoga ne treba potcenjivati.

Tokom konferencije, rukovodstvo kluba osvrnulo se na letošnja događanja i održane rvačke kampove u Somboru ,koji su okupili oko šezdesetak rvača iz više klubova u Srbiji. Naglašeno je da je to dobar vid rada sa mladima i da se u narednom periodu nastavi sa tom praksom, a da se pozovu i klubovi iz drugih zemalja, pa da kampovi budu međunarodnog karaktera. Veliku pomoć u saradnji sa rvačima Radničkog pružila je i somborska O.Š „Dositej Obradović“ , u čijoj fiskulturnoj Sali su se održavali mnogi treninzi. U znak zahvalnosti, čelnici kluba rvača su se skromnim poklonima, loptama za odbojku i rukomet, odužili  ovoj školi i poklone predali direktoru, Simeunu Milanov.

Na kraju konferencije , najavljen je prvi prvenstveni meč, koji se igra u GH „Mostonga“ u Somboru, sutra u 18,00 sati, a prvi protivnik je RK „Novi Sad“ iz pokrajinske prestonice. Ulaz je slobodan,a poziv da prisustvuju ovom događaju, je upućen svima koji vole ovaj sport i ovaj klub, pa da isprate prvi meč i daju podršku rvačima Radničkog.

Sa konferencije za novinare RK Radnički u Somboru

Predsednik RK Radnički, Ivica Frgić predaje lopte direktoru OŠ"D. Obradović", Simeunu Milanov u znak dobre saradnje