XS
SM
MD
LG
17.02.2010 Ž. Radivojević

Prijateljska utakmica: Donji Srem – Srem 2:1

Iako je teren dobrim delom bio prekriven snegom i nakvašen, vidjena je odlična igra sa tri postignuta gola, više prilika i mnogo trčanja, što na najbolji način "govori" da su izabranici  Matića (Donji Srem) i Kocića (Srem) dobro pripremljeni. Gosti su poveli golom Svitlice u 12. minutu, da bi Donji Srem izjednačio prelepim pogotkom Tošića u 38. minutu, kada je sa oko 20 metara lobovao Rajića.

U 49. minutu, nakon prekršaja nad Beronjom, sudija Grozdanić je dosudio jedanaesterac za domaćina: Jovanović je bio siguran izvodjač. Do odlaska na  desetodnevne pripreme u Lepenski Vir (21. februara), Donji Srem će 20. igrati protiv još jednog prvoligaša – Indjije.

Pećinci
– Gledalaca 50. Sudija: Branislav Grozdanić (Ogar). Strelci: Tošić  u 38. i Jovanović 49. minutu (jedanaesterac) za Donji Srem, Svitlica u 12. minutu  za Srem.

DONJI SREM: Bašić, Karić, Kresojević,  Prljević, Radišić, Bukorac, Antunov, Jovanović, Ćirić, Tošić, Cvetinović. Igrali su još: Varga, Ristić, Sremčević, Marković, Curaković, Dimitrijević, Beronja, Lakić –Pešić i Pavičević.
SREM: Rajić, Stanojević, Sovilj, Nikolić, Mijanović, Kaličanin, Janković, Zec, Djurić, Svitlica. Živković. Igrali su još: Jovanović, Milošević, Marjanović, Vuković, Divić, Filipović, Vukmir, Stanić, Tatomirović i Nikolić.