XS
SM
MD
LG
08.02.2010 Ž. Radivojević

Prhovčani počeli pripreme

Član Opštinske lige Pećinci, Mladost iz Prhova, započela je s pripremama za nastavak sezone u ligi u kojoj je "prezimela" na četvrtom mestu. Prvoj prozivci trenera Janka Jovića odazvalo se dvadesetak fudbala.  Igrački kadar pojačan je s Draganom Mitrovićem (Sloboda, Donji tovarnik), Draganom Trajkovićem (Mladost, Kupinovo), Zdenkom Pedićem i Svetislavom Kneževićem (oba iz Slovena, Ruma). Novu sredinu našli su Marko Savić (Dunav, Stari Banovci) i Vladimir Grujić (Mladost, Kupinovo).
- Dok se vreme ne prolepša radićemo po dva dana na igralištu i u sali Sportskog centra u Pećincima - kaže trener Jović - Prve utakmice planiramo oko 20. februara.  Do prvog prolećnog kola planiramo, a u zavisnosti od rezultata u Kupu Srbije, odigraćemo 5 – 7 prijateljskih utakmica. Nadam se da će ova pojačanja ozbiljnije shvatiti svoje obaveze od igrača koji su letos došli u Mladost, a u koje sam bio razočaran. Ako sve bude teklo po planu vidim Mladost u višem rangu.

Sportski radnici okupljeni oko predsednika Duška Savića "zacrtali su plan": vratiti fudbal u Prhovo. Na najboljem su putu da to i urade: igrački potencijal, predvodjen vrsnim stručnjakom Jankom Jovićem, obećava bolje rezultate na proleće od onih tokom prošle jeseni.


Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod