XS
SM
MD
LG

I dalje su aktuelna pojacanja

U Kraljevu ništa novo. Fudbaleri Sloge svakodnevno treniraju pod dirigentskom palicom trenera Veljka Dovedana i očekuju malo toplije dane za odigravanje utakmica. I ne samo to. Teško je naći i protivnike sa kojima bi podelili megdan i videli šta su to uradili za ovih mesec dana od prvog okupljanja.

- Prvu pravu proveru posle utakmice sa Borcem u Čačku, imaćemo u sredu sa kragujevačkom Šumadijom. Potom treba da usledi susret sa takođe Šumadijom ali iz Aranđelovca. Ključna provera biće meč sa Radničkim u Kragujevcu. To će njima biti i generalka pred početak drugog dela prvenstvene sezone - kaže Dovedan.

Treba reći da su redove kraljevačkog prvoligaša napustili Antonijević koji je otišao u Jagodinu i Betolingar.

- Ovaj potonji je odmah po tzavršetku jesenje sezone otišao iz kluba. Inače, svih ovih dana priprema dolaze igrači sa svih strana želeći da se oprobaju i nametnu nama u srtučnom štabu i ljudima iz kluba. Za sada ništa konkretno nije urađeno kada su pojačanja u pitanju ali se nadamo da ćemo uskoro imati presek prelaznog roka - očekuje Dovedan..

Slogi očigledno trebaju igrači koji će biti oslonac u igri tima i vesnici opstanka u ligi. Koje su linije tima za sada najsigurnije osim, predpostavlja se, trojice golmana .

- Osim vratara Božovića, Tatića i Pantovića možemo sasvim sigurno da se oslonimo i na vezni red. Tu pre svega mislim ukoliko Marušić ostane u klubu i sa Vulićem koji se nameće maksimalnim zalaganjem i igrama.

I ostali su, koji su bili na visini zadatka u prvom delu prvenstvene sezone, pokazali veliku želju i ako ovako nastave trener će biti na slatkim mukama. Ipak, trojica - četvorica igrača i dalje su velika želja ljudi koji rade sa igračima nadajući se srećnom kraju prvenstva u Prvoj ligi.

 

Afirmacija malih terena 

I vrapci znaju da Sloga nema pomoćni teren i da je to veliki nedostatak, naročito u pripremnom periodu. I to je razlog što do sada nisu odigrali nijedan meč u Kraljevu. Zato su u pomoć, kao i mnogo puta do sada, priskočili klubovi iz nižih liga pa će tako Slogu na delu videti ljubitelji fudbala u obližnjim mestima Sirči, Adranima, Vrbi...

 

Treneri i fudbaleri Sloge foto: Stole