XS
SM
MD
LG

Završen međunarodni festival dečijeg fudbala

Nakon deset radnih dana, završen je Medjunarodni festival malog fudbala“ Novogodišnja radost“, na kojem su se takmičili fudbaleri uzrasta od 2007. do 1998. godišta, a koji su po deveti put organizovali Sportski klub Ruma i Ustanova „Sportski centar“.

- Drago nam je što je sve proteklo u najboljem redu - analizira Petar Stolić, direktor turnira i predsednik SK Ruma - Svi smo prezadovoljni, gosti posebno. Nagrade su osvojili najbolji. Jednostavno, ono što smo nosili u srcu. Na turniru, u deset kategorija, učestvovalo je 110 ekipa, a oko 1500 fudbalera. Već sada počinjemo da razmišljamo o desetom, jubilarnom, izdanju, u kojem će se maksimalno uključiti i grad, ali i okruženje. Zašto mali fudbal ne bi bio „brend Rume“, jer ova sredina ima šta da ponudi.

Petar Stolić uvek s ponosom ističe da je rumski festival malog fudbala iznedrio ili je bio odskočna daska, sada već afirmisanim igračima, poput Danila Pantića, Šušnjara, Radišića, Lazara Markovića, Sulejmanija, Milovanović, Vuković, Georgije Ilić i mnogih drugih.

 

Petar Stolić sa nekadašnjim učenicima