XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Vlada Đorđević i Pak promet pobednici turnira “Šumadija 2014”

KRAGUJEVAC, 24. decembar (Info centar).- Kuglaš superligaša Vodovoda iz Kragujevca Vlada Đorđević pobednik je tradicionalnog turnira koji je na kuglani Druge kragujevčke gimnazije organizovao kragujevački klub Šumadija.

Đorđević je jedni preskočio granicu od 600 čunjeva i sa 610 čunjeva ubedljivo trijumfovao ispred reprezentativca Metalca iz Gornjeg Milanovca Uroša Jagličića (581), dok je treći bio Velibor Bora Radović iz trsteničke Prve petoletke sa 578 čunjeva.

U ekipnoj konkurenciji prvo mesto zauzela je selekcija kragujevačkog srpskoligaša Pak prometa sa 3.264 oborenih čunjeva, drugo mesto je pripalo ekipi sjajnih domaćina i organizatora turnira Šumadiji sa 3.218 čunjeva, treće mesto su zauzeli gosti iz Republike Srpske ekipa Borca iz Banja Luke sa 3.212 čunjeva i četvrta je bila ekipa Vodovoda sa 3.174 čunja.

Dragi gosti na turniru su bili Jovan Ćalić (Beograd), svetski šampion iz 2002. i kapiten reprezentacije Srbije, Jovan Kerečki (Crvena zvezda) i Milan Jovetić (Kordun, Kljajićevo). Na turniru su za Vodovod kuglali Uroš Jagličić (Metalac, Gornji Milanovac) i Bora Radović (Prva petoletka, Trstenik).

Ispred Kuglaškog saveza Srbije učesnike i ugledne zvanice pozdravio je predsednik Disciplinske komisije KSS Milan Ostojić. Trofeji su uručeni na prigodnoj svečanosti.