XS
SM
MD
LG

Partizan u crno beloj grupi i plavo žutom Zvezdom!

Srpski Partizan u  grupi za uživanje, fudbalsku radost i naravno, Zvezdom, odlučeno je danas žrebom za Ligu Evrope u Monaku.

Partizan je pobedom u Bakuu 2:1 posle 3:2 u Beogradu izborio učešće u Ligi Evrope. Zanimljivo je da su čak tri kluba u grupi C crno bela: Bešiktaš, Partizan i Totenhem, dok je “zvezda “ Asteras Tripolisa  plavo - žuta.

Žreb je hteo da 18.septembra u Beogradu gostuje Totenhem, klub iz severenog Londona, odakle je i najveći rival “sparsa” slavni Arsenal. Partizanu Sledi put u Grčku 2. okotobra na megdan Asterasu ( na grčkom zvezda) iz grada Tripoli, u centralnom delu Peloponeza, sa oko 40.000 stanovnika. Na kraju prvog kruga u grupi u Beograd stiže 13-ostruki šampion  najstariji od svih  turskih klubova  iz grada na Bosforu crno beli, orlovi iz Stambola -Bešktaš. Drugi deo takmičenja Partizan počinje u Istanbulu 6. novembra. U Londonu je revanš 27. novembra,a Asteras stiže u Beograd 11. decembra( Dobro bi bilo da zamene domaćinstva zbog blage klime u Grčkoj).

25-ostruki šampion eks Jugoslavije i Srbije je bez ikakve dileme dobio najaktraktivnije rivale, za uživanje, nadigravanje, zašto ne, radost i slast pobeđivanja. Partizanu bi sigurno bilo i veselo i u grupi sa Fiorentinom, Paokom, Gingampom i Dinamom iz Minska.

Ono što je sigurno je da će stadion Partizana će biti pun kao nekad. Crno beli su od ulaska u Ligu Evrope već zaradili 1.700.000 evra (da su prošli u Ligu šampiona zarada bi bila dva ipo puta veća). Ulaskom u grupnu fazu Lige Evrope Partizan je zaradio 1,3 miliona evra. Za četiri meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan je inkasirao 260.000 evra, a za učešće u plej-ofu Lige Evrope dodatnih 150.000 evra. Dakle, to je ukupno oko 1,7 miliona evra. Za pobedu u grupnoj fazi premija je 200.000 evra, a remi vredi 100.000 evra. Prvoplasirani u grupi dobija dodatnih 400.000 evra, a drugoplasirani 200.000 evra. U narednih šest mečeva u grupnoj fazi Lige Evrope svaki osvojen bod donosi i 100.000 evra,a pobeda dvostruko više. Plasman u narednu fazu donosi bonus od ukupno 400.000 evra. Bude li Partizan dokopao šesnaestine finala sa liderske pozicije dobija se bonus od 600.000 evra. Popuna kase sledi i od prodaje TV prava i ulaznica za utakmice u Beogradu. Za očekivati je da beogradski crno beli postanu meta nekog moćnog sponzora, ali pre svega  da uprava prestane da se glupira, i pre silaska sa scene(nekima je odavno mesto u zatvoru) vrati deo “pozajmljenih” para, da se podele zaostale plate, ekipa dostojno pojača, u odbrani i u veznom redu i Partizan pokaže da je zaista najbolji srpski klub..

Pivo za najbolje u Srbiji je Valjevsko, a ne tamo neko

                                                                             PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ 1 -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71

    KNEZA MIHAILA 1 TEL: 060-330-14-03