XS
SM
MD
LG

Miloš MIlinović (Donji Srem), zna kako protiv Borca

 

Najveća opasnost od Đenića

   Borac iz Čačka imao je „popriličnih problema“ prošle godine u utakmicama protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi u okviru Prve lige: poraz na domaćem terenu, bod u gostima. Na tim utakmicama za Slogu je branio Miloš Milinović. Milinović je ponovo u Čačku protiv Borca, ali ovog puta kao golman Donjeg Srema. Da li se istorija ponavlja?

   - Generalno govoreći, Borac je vrlo čvrsta i disciplinovana ekipa, koja igra na rezultat - kaže Milinović - Imaju izuzetno opasnog napadača Đenića, na kojeg se mora obratiti posebna pažnja. Naravno, izuzetno visoko mišljenje imam i o kolegi iz Borca Nikoli Petriću, kao i treneru Bogićeviću. Ako mi treneri Vanić i Vujaković ukažu poverenje, daću sve od sebe da ga opravdan i da se na kraju sa saigračima radujem povoljnom rezultatu. Za ovih mesec dana koliko sam u Donjem Sremu, shvatio sam da ekipa ima potencijala i koja ove sezone može napraviti lep rezultat.

   Šta misliš o trenutnoj „golmanskoj liniji“ u Donjem Sremu?

- Sa terena poznajem sadašnje golmane pećinačkog superligaša, posebno Starčevića i Belića, protiv kojih sam nekoliko puta igrao. Veliki profesionalci i meni je, zaista, čast što imam priliku da treniram s njima. Ubeđen sam da naši treneri neće pogrešiti, bilo koga da postave između stativa.

 

 

Golmanska linija: Starčević, Šegavac, Nešić, Belić i Milinović