XS
SM
MD
LG
28.06.2014 Administrator

Otvoren turnir "Trofej Novog Sada"

U Novom Sadu otvoren je međunarodni turnir "Trofej Novog Sada" u rukometu na pesku koji okuplja ekipe iz nekoliko zemalja, a koji će trajatie od 27. do 29. juna. Pored učešća "A" i "B" seniorske selekcije Srbije koja se priprema za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u gostima Novom Sadu su i reprezentativke Bugarske, kao i gosti iz Makedonije i Hrvatske. Turnir je proglasila otvorenim Jelena Erić, proslavljena rukometašica Srbije.

Juče je odigrano po nekoliko utakmica u obe kategorije, a bitno je istaći da su i "A" i "B" selekcije Srbije ubeležile ubedljive pobede, prikazavši pri tome vrlo atraktivnu igru u kojoj su mogli uživati brojni gledaoci na "Štrandu". Za "Orlovima" su poraženi ostali igrači ekipa "Tuareg" iz Bačke Palanke i "Vojvodine" iz Novog Sada (poraženi od "A" selekcije), kao i ekipa "Max bet" koju je savladala "B" selekcija. (svi mečevi završeni bez šut-auta, sa 2:0 u periodima).

Danas su pred svim učesnicima mečevi grupne faze takmičenja, dok će polufinala biti održana u popodnevnim časovima, a mečevi odluke u nedelju.