XS
SM
MD
LG

VII međunarodni turnir u malom fudbalu "AS Kačarevo-2009"

VII tradicionalni međunarodni turnir u malom fudbalu (ove godine za 1997 godište) će se održati u subotu 07.03. 2009. god. u hali sportova u Kačarevu. Organizator ove jedinstvene dečije sportske manifestacije na prostoru Banata je FK „AS Kačarevo“.

Pokrovitelji ovogodišnjeg VII međunarodnog turnira su SO Pančevo, FSO Pančevo i Komisija za sport MZ Kačarevo. Turnir je podeljen na takmičarski i revijalni deo. U takmičarskom delu turnira za 1997 godište učestvuju: FK Partizan - Beograd FK Rad – Beograd Reprezentacija Banja Luke FK AS Kačarevo. U revijalnom delu turnira će se predstaviti sva godišta dečaka skole fudbala FK „AS Kačarevo“- 1996,1998,1999 ,2000 i 2001 godišta u utakmicama protiv timova sa prostora opštine Pančevo koji su se iskazali u radu sa mlađim kategorijama : FK Dinamo, FK Radnik, FK Dolovo 06 i FK Arena. Pre i između utakmica takmičarskog dela turnira igraju se revijalne utakmice. Turnir počinje u 11:00 časova a završava se finalnom utakmicom turnira, koja je predviđena u 16:30 časova. Posle nje slede uručenja priznanja, pehara i diploma timovima za osvojena mesta kao i pehari i diplome najboljem igraču, najboljem strelcu i najboljem golmanu turnira „AS Kačarevo – 2009“. Zatim sledi druženje svih dečaka klubova učesnika i njihovog vođstva uz prigodno osveženje, gde će dečaci imati priliku da se bolje upoznaju i razmene telefone a rukovodstva i treneri klubova da razmene iskustva u radu sa mlađim kategorijama i ugovore buduću saradnju.

Idejni tvorac i osnivač škole fudbala FK „AS Kačarevo“ , kao i „krivac“ za postojanje turnira „AS Kačarevo“ dipl viši fudbalski trener Slobodan Anđelović – Spaske očekuje da će i ove godine kao i prethonih šest pobediti njegovo veličanstvo –fudbal, da će se dečaci lepo družiti, zabaviti, prijatno osećati u Kačarevu i iz njega i sa ovog VII međunarodnog turnira poneti lepe utiske a najbolji i nagrade. Na manifestaciji ovakve prirode svi učesnici su pobednici, jer je cilj afirmacija sporta kod najmlađih kao i klubova učesnika turnira i samog Kačareva koje je poznato kao mesto koje živi uz i za sport.

 

O organizatoru :

„AS Kačarevo“ sa radom je krenuo kao škola fudbala 15 septembra 2002, a kao klub je zvanično registrovan 18.03.2003 godine. Iako rezultati nisu nikada bili prioritet kluba , već stvaranje zdravih sportskih ličnosti, vitrine ovog mladog sportskog kolektiva krase 25 pehara i preko 300 medalja osvojenih u ligaškim i turnirskim takmičenjima . Svojim najvećim uspehom u klubu smatraju 15 dečaka i jednu devojčicu koji su sada igrači gradskih klubova kao i klubova saveznog ranga takmičenja.