XS
SM
MD
LG

Izvučeni parovi četvrfinala KUP-a Srbije

U ponedeljak je u prostorijama SD "Crvena zvezda" obavljen žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša.
U četvrtfinalu Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji igraće: ŽOK”Spartak Azotara” (Subotica) – ŽOK ”Dinamo Azotara” (Pančevo) ŽOK”Klek Banat” (Zrenjanin) – OK”Poštar 064” ŽOK”Vizura” (Beograd) – ŽOK”TENT” (Obrenovac) ŽOK”Vojvodina NIS” (Novi Sad) – ŽOK”Crvena zvezda”
U konkurenciji odbojkaša, sastaće se: OK”Borac Petrohemija” (Starčevo) – OK”Radnički Kredi banka” (Kragujevac) OK”Ribnica” (Kraljevo) – OK”Crvena zvezda” OK”Bavanište” – OK”NIS Vojvodina” (Novi Sad) OK”Spartak” (Ljig) – OK”Partizan”

Prve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije odigraće se 24. decembra, dok su revanš susreti na programu 28. januara naredne godine. U slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, o plasmanu u polufinale odlučivaće set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, o ukupnom pobedniku odlučivaće poen količnik. Ukoliko su i set i poen količnik identični, odigraće se treća utakmica na terenu ekipe koja je bila domaćin u drugoj utakmici.