XS
SM
MD
LG

Stara dama „overena“ i na vojnom poligonu

Posle  dva poraza na startu priprema u Divcima od istoimenog petologaša 0:1, i od zonaša Brezovice(1:2) valjevska Budućnost  je izgubila i u trećoj februarskoj proveri. Radnički je bio uspešniji za gol na vojnom poligonu na Petom Puku.

Na izuzeteno teškom terenu  Radnički  je kao i predhodnici ovog februara, Divci i Brezovica  “overio “ Staru damu, golom Tajdića u završnici meča. Izabranici Dejana Tasića stvorili su više prilika za gol,dok se još uvek ne naziru mogućnosti ekipe koju vodi Saša Đoković. Radnički je predstavio novi tim bez  Radovana  Đurića, Jevtića,  Aleksića,  Miloševića, Danilovića, Nikolića, Merdovića, sa  pridošlicama Rajkovićem,  Maksimovićem , Đukićem,  V.Živanovićem iz Krušika, Milutinovićem(  Beočin) , Đorovićem( Islanad)   Tojčićem (Budućnost) I Ljubišom Mitrovićem iz Osečine. Zonaš s Petog Puka je  odigrao  šest mečeva, pobedio ubsko Jedinstvo(1:0),Radničkog iz Koceljeve 3:2, remizirao sa Brezovicom (1;1) a izgubio od  Turbine i Vladimiraca identičnim rezultatom 2:3. Izabranici Dejana Tasića  su jesenas osvojili 7.mesto sa 21.bodom  Generalku sledi  8.marta  u Kup utakmici u Parku Pećina.

Radnički –Budućnost 1:0(0:0)

Igralište na poligonu Vojske Srbije na Petom Puku u Valjevu. Gledalaca 100. Sudija : Mirko Stefanović(Valjevo)

Strelac:Tajdić u 88.minutu

Radnički :A. Mitrović,Tajdić, Petrović, B.Đurić, M.Marković , Đukić, Simanić, Rajković, Maksimović, DŽoković, S.Marković. Igrali su još:Petković, Rakić, J.Živanović, V.Živanović, Đorović,

Budućnost: Ivanović, Milivojević, Maksimović, Jevtić, Kojić, Čočović, Stevanović, Alekssić, Trifunović, Gavrić, Andrić. Igrali su još: Arsenović, Ćirković, Đurđević, Mirjanić.