XS
SM
MD
LG

Aleksa Šantić : Nikad spremniji Nemanja Đurđević jedva čeka početak prvenstva u MFL

Fudbaleri Alekse Šantića, članovi Međuopštinske fudbalske Lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci odradili su već prvu fazu priprema za novo prvenstvo i sada igraju prijateljske kontrolne utakmice sa klubovima iz bliže okoline. Sa kosturom tima iz minule, jesenje sezone, i nekoliko novajlija, izabranici trenera Dragomira-Bate Ivaniševića, bez velikih ambicija ulaze u nastavak trke za bodove u najnižem rangu fudbalskog nadmetanja Zapadno-bačkog okruga. Kako im plasman iz jesenje sezone ne daje velike šanse za prolaz u viši stepen takmičenja, šantićani proleće očekuju rasterećeni briga oko selidbe u novo društvo, ali zato , želja da se odigra dobro proleće i da se pomrse računi nekima iz gornjeg dela Lige,ne prestaje , i svi jedva čekaju nastavak prvenstva.

Svakako da jedan od onih koji sa  nestrpljenjem čeka prvi zvižduk sudije je i golman šantićana Nemanja Đurđević,koji je pripreme za novu sezonu počeo mnogo ranije od svojih drugova iz ekipe. Naime, prvi golman ekipe Alekse Šantića, već posle Nove godine je krenuo sa vežbama , najpre u sali , a potom i na igralištu sa prvotimcima Bačke Topole, gde živi sa svojom porodicom. 

-Ovoga proleća sam spremniji nego ikad, najavljuje Nemanja. Radio sam ponekad i dva puta dnevno, ništa mi nije teško palo. Želim spreman dočekati novu sezonu, i mislim da će naši rezultati biti mnogo bolji od onih iz jesenjeg dela, dodaje golman ekipe iz Alekse Šantića i kaže da je u prelaznom roku odbio više ponuda drugih klubova za prelazak u njihove redove.

A da je spreman,i da je napredovao u mnogome su se uverili njegovi drugovi iz ekipe , trener i gledaoci na prijateljskim utakmicama koje je njegova ekipa igrala ovih dana. Poraz šantićana u Riđici od 0:1 bio bi mnogo veći da među stativama nije bilo Đurđevića, koji je vadio i nemoguće. Kako će biti 16. marta na prvoj utakmici prolećnog dela, kada šantićani gostuju u Ruskom Krsturu, ostaje da se vidi, a optimizam Nemanje Đurđevića, u povoljan ishod, podgreva nadu da se ekipa iz Alekse šantića neće lako nadigrati na premijernoj utakmici za bodove ovoga proleća.  

Želi biti gospodar u svom golmanskom prostoru . Nemanja Đurđević iz Alekse šantića