XS
SM
MD
LG

Spartak doveo Marka Trkulju

Četiri dana pre početka prvenstva FK Spartak je predstavio još jedno pojačanje, radi se o golmanu Marku Trkulji (1990g.) koji je došao iz Crvene Zvezde na pozajmicu do kraja sezone. Dolaskom Trkulje, Spartak je konačno rešio probleme sa čuvarima mreže, koji se iznenada pojavio u zimskom prelaznom roku kada je klub napustio Milan Jovanić dok se Branimir Aleksić našao na privremenoj suspenziji zbog problema u komunikaciji sa klubom. U međuvremenu Aleksić se dogovorio sa klubom i sada se uz Budimira Janoševića i Marka Trkulje stvorila zdrava konkurencija za mesto sa brojem jedan u ekipi.

Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka predstavio je mladog golmana od kojeg očekuje da se istakne u ovom periodu. Džimović je istakao da uvek postoji mogućnost da se saradnja nastavi ukoliko su sve strane zadovoljne.

Trkulja je bez puno razmišljanja prihvatio poziv Spartaka uz saglasnost svoga kluba. - Dogodilo se sve jako brzo i veoma sam zadovoljan što se realizovao dogovor. Žao mi je samo što nisam došao malo ranije u Spartak, da prođem i kompletne pripreme. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i svojim radom i igrama doprinet boljim rezultatima Spartaka. Poznajem Aleksića i Janoševića i znam sa kakvim kvalitetnim golmanima ću sarađivati. Na meni je da treniram što bolje, a šef struke je tu da odluči.

Marko Trkulja i Damir Džimović