XS
SM
MD
LG

Održan treći Svetosavski turnir u gimnastici

U organizaciji Gimnastičkog kluba Soko 2011 održan je Svetosavski gimnastički turnir. Pred prepunom Halom Kej nadmetalo se 105 učesnika. Predsednik kluba, Stevan Stefanović, kaže da je ovo treći po redu turnir,  pojavili su se osvajači medalja, gimnastičari koji treniraju od postojanja Kluba, ali i početnici.

soko1

“Jučerašnji dan je bio praznik gimnastike u Pirotu.Cilj je bio da se pokaže znanje iz sportske gimnastike, da se najbolji nadmeću za odličja, a da mališani koji su od skora u Klubu  pokažu koliko znaju. Kroz određeni period bi unapredili svoje sposobnosti, a na sledećim takmičenjima pokušali da se bore za  neko od odličja. Sudijsku komisiju činili su ljudi sa strane,koji su u svetu gimnastike u našoj zemlji veoma cenjeni .Posle celokupnog zbira ocena, na turniru su proglašeni najbolji gimnastičari. U kategoriji takmičara najbolji je bio Lazar Petrović a od takmičarki Nađa Panić“.

U ovoj takmičarskoj godini biće više takmičenja nego prošle godine. Treneri u GK Soko, Stevan i Slobodan Stefanović planiraju da po prvi put nastupaju na međunarodnom turniru u muškoj kategoriji.