XS
SM
MD
LG
09.10.2008 communis.rs

Beograd domaćin VI Nike fitnes konvencije – "To sam ja"

Šesta Nike fitnes konvencije koja se pod sloganom „To sam ja” održava 11. i 12. oktobra u Hali Pionir u Beogradu, ugostiće eminentne sručnjake VRHUNSKE FITNESS PREZENTERE: iz Argentine Daniela Diaza, iz Belgije Christophea Sulona, iz Nemačke Davorku Kulenović Bischoff, iz Španije Josea Exposita i Danijelu Radosavljević iz Srbije. Svi oni, promovišući fitnes, imaju zadatak da inspirišu nove generacije.
Drugog dana VI Nike fitnes konvencije 12. oktobra, svi zaintresovani učestvovaće na različitim fitnes časovima koje će pomenuti fitnes stručnjaci održati za sve posetioce u Hali Pionir od 10h do  16:30h.
Inspirativnim treninzima i muzikom koja pokreće, ova Nike fitnes konvencija  posebnu pažnju posvećuje svim ženama koje se i profesionalno i rekreativno bave sportom.  Njen cilj je da što više žena shvati koliko je važno biti u dobroj formi.
TV voditeljka Marija Kilibarda promoterka je VI Nike fitness konvencije. Dr Saša Plećević, pobornik fitnesa i zdravog života, kao i ostali Nike promoteri, daće svoj doprinos šestoj Nike fitnes konvenciji stimulišući širu populaciju da više pažnje posveti treningu kao preduslovu zdravog života.