XS
SM
MD
LG
15.12.2013 Administrator

Partizan i Obilić iz Herceg Novog organizuju zajednički kamp

Danas su predstavnici FK Partizan Beograd i FK Obilić Herceg Novi posjetili Dječji dom "Mladost" u Bijeloj, da bi uručili jednu od dvije pozivnice za svoj Zimski fudbalski kamp u Herceg Novom.

Prvu pozivnicu da kao gost učestvuje u radu ,,Partizanovog'' kampa dobio je Davor Korać iz Danilovgrada, koji sa bratom i sestrom već duže boravi u Domu. Naša delegacija je naišla na vrlo topao prijem od strane Davorovih drugova i drugarica, kao i osoblja koje se o njima stara.

Druga pozivnica je uručena Mladenu Tomaševiću iz Suvog Grla, Srbica, Kosovo i Metohija. On će se našem crno-bjelom karavanu pridružiti u Beogradu i odatle sa ostalom djecom iz Srbije, Republike Srpske i Australije zajedno krenuti prema Crnoj Gori i Herceg Novom.

Pošto su oba dječaka navijači Partizana od kako znaju za sebe, njihovoj sreći nije bilo kraja. Inicijativa FK Partizan da održava svoje kampove u sredinama gde imaju jaku navijačku bazu naišla je na vrlo dobar prijem u Crnoj Gori.

Kamp će se održavati tokom januara 2014. na terenima FK Obilić Herceg Novi i u Sportskoj dvorani u Igalu u slučaju loših vremenskih uslova, a biće za godišta od 1999 do 2006. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na telefone + 381 11 369 3340, + 381 11 365 1803 i + 382 69 051 780. Dodatne informacije o kampu mogu se videti i na facebook groups FKPartizanBG i FK ''OBILIĆ HERCEG NOVI'' , kao i na HYPERLINK "http://www.partizan.rs"www.partizan.rs i HYPERLINK "http://www.fkobilichn.com"www.fkobilichn.com