XS
SM
MD
LG

Popust na karte za SP na blagajni Čaira
Popust za prvih 100 kupaca na blagajni Čair; foto: serbia2013.com Na blagajni hale Čair od petka, 6. decembra počinje prodaja karata za utakmice Svetskog prvenstva za rukometašice i za prvih 100 kupaca obezbeđen je popust. Blagajna će biti otvorena u 10h i radiće tokom trajanja Svetskog prvenstva. Kako kažu u Rukometnom savezu, za prvih sto kupaca na blagajni Čair u petak ulaznica će koštati 300 dinara.

karta-za-svetsko-prvenstvo-u-rukometu.jpgZa prvih sto kupaca koji dođu na blagaju hale Čair u petak, 6. decembra od 10 sati, Rukometni savez Srbije spremio je specijalan popust povodom otvaranja Svetskog prvenstva. Da bi naše devojke postale "svetske" potrebna nam je Vaša podrška, pomozite nam da zasijaju medaljom - rekla je Biljana Đokić, ticketing menadžer RSS-a.

Ona je apelovala na ljubitelje rukometa da na utakmice dolaze najmanje sat vremena pre početka da bi se izbegle gužve na ulazima.

Blagajna hale Čair radiće tokom trajanja Svetskog prvenstva od 10h do prvog poluvremena poslednje utakmice tog dana.

Karte za 6, 7, 8. i 10. decembar su u prodaji samo na prodajnim mestima Eventim-a, dok je preko sajta Eventim-a moguće kupiti samo ulaznice za 11. i 13. decembar. Kako su nam objasnili u Rukometnom savezu Srbije, zbog potrebnog vremena za plaćanje karticom preko intereneta nije moguće kupiti karte za ove dane.

U hali Čair će igrati Srbija, Danska, Brazil, Japan, Kina i Alžir.

Prva utakmica, koja će i otvoriti Svetsko prvenstvo, biće odigrana u petak, 6. decembra od 18h u hali Čair, a sastaju se Srbija i Japan.