XS
SM
MD
LG

Petlići Partizana osvojili Memorijal "Vladimir Dimitrijević" u Raški

Pobednik sedmog memorijala "Vladimir Dimitrijević" su dečaci Partizana, koji su u finali savladali vršnjake novosadske Vojvodine rezultatom 5:0. Ekipa trenera Slađana Šćepovića bila je dominatna i preuzela je primat od dečaka sa stadiona "Karađorđe". U svim utakmicama do samog finala, "crno - beli" su demonstrirali najbolji fudbal, tako da prvak Srbije ne mora da brine za budućnost. Treba istaći i ostalih osam klubova, koji su pokazali da je naša zemlja rasadnik talenata. Odličan utisak ostavili su dečaci Rada, Vojvodine, Crvene Zvezde, ali i Ofk Beograda, Borca, Napretka, škole fudbala "Piksi" sa Pala i domaćina koji su poklekli tek u četvrtfinalu od pobednika turnira. Veliki broj ljubitelja fudbala u Raški uživao je tokom tri dana turnira u prelepim potezima, a ovaj sedmi po redu turnir biće upamćen i po velikom broju lepih golova. Predesednik OFK "Vlada Dimitrijević", Nedeljko Dimitrijević ističe činjenicu da je ovo najbolji turnir do sada, na kome su dečaci rođeni 2001.godine i mlađi pokazali sve ono što krasi fudbalsku igru:

 - Pre svega zahvalio bih se ekipa učesnicima, ali i publici koje je bilo u velikom broju. Ovo je jedini turnir u zemlji na kome učestvuju Partizan i C.Zvezda, ali bih istovremeno zahvalio predstavnicima svih ekipa koji su učestvovali i koji su igrama i ponašanjem pokazali da dolaze iz velikih klubova. Partizan je potpuno zasluženo vratio trofej u svoje vitrine, a za mnoge dečake iz svih devet klubova fudbalska javnost će tek čuti - zadovoljan je Nedeljko Zole Dimitrijević.

U utakmici za treće mesto Crvena Zvezda i Ofk Beograd odigrali su veoma zanimljiv meč, u regularnom delu bilo je 2:2, a bolji sa bele tačke bili su petlići sa "Marakane". Najbolji igrač turnira je Lazar Simićević, najbolji golman je Aleksandar Simić, dok je titulu najboljeg strelca poneo Todor Radojević, sva trojica članovi su Partizana. Inače da dodamo na kraju da je turnir otvorio Mile Jovin, legenda Crvene Zvezde.

                                               Detalj sa otvaranja

                                    Predsednik Ofk "V.Dimitijević"

                                      Pobednici turnira petlići FK Partizan

                                     Najbolji strelac turnira - Todor radojević

                  Dragan Vulović (FK Partizan) u društvu Nedeljka Dimitrijevića

                                                    Učesnici turnira

                                                         Pobednički pehar

                                                      Hol u Sportskom centru

                                                              Petlići FK Rad

                                                          Petlići FK Vojvodina 

                                                    Petlići FK Crvena Zvevzda

                                                             Petlići OFK Beograd

                                                           Petlići ŠF "Piksi" sa Pala 


Sledeća vest
Derbi kraj Tise