XS
SM
MD
LG
13.07.2013 Vinko Janković

"Sombor 2013": Šantićani nastavili pobedonosni niz, Policija penalima prošla Apa futsal

Drugo četvrtfinalno veče na letnjem turniru u malom fudbalu u Somboru,dalo je nova četiri kluba koja će se u ponedeljak boriti u polufinalanim mečevima  za prolaz u finale ove tradicionalne letnje manifestacije. U konkurenciji veterana, po dva kluba iz "F" i "E" grupe vodila su bezpoštednu borbu za završnicu turnira, a više umešnost i sreće imale su ekipe POLICIJE i "AMAZONA"od APA FUTSALA i SC SOKO, koji su završili svoje nastupe na turniru. U seniorskoj konkurenciji, šantićani su nastavili nisku pobeda, i iz daljeg takmičenja su izbacili "DELIJE"-Sombor, a ekipa AQVA VINERA je , pobedom nad ekipom MAXI TAKSI,ušla među četiri najbolje na turniru. U prvoj utakmici večeri, dosad neporaženi šantićani, novu su lekciju dali svojim protivnicima, ovoga puta ekipi Delija iz Sombora. Poveli su golom Dimitrija Cvijetića, a protivnici su izjednačili preko Mijatovića, da bi se na odmor otišlo golom prednosti ekipe iz Aleksa Šantića, a strelac je bio Pejak.U drugom poluvremenu Sjeran je špicom savladao golmana Delija , a Miličić je u 31 minutu postavio konačan rezultat od 4:1, Druga utakmica večeri, jedan neizvestan meč i bespoštedna borba protivnika, rešena je tek nakon penala jer je u regularnom delu bilo 1:1. Igrači APA Futsala poveli su golom Predraga Šuputa sa 1:0, a izjednačio je u drugom delu Dizdar. Kada se pristupilo izvođenju penala, prvi izvođači su bili neprecizni, odnosno Dizdar i Milojčić su odbranili udarce. Apatinci nisu iskoristili ni drugi penal, A u trećem izvođenju , Mudrinić iz Policije je savladao Milojčića i svoj tim odveo u polufinale. Svoj prolaz u polufinale, ekipa AQVA VINER je izborila pobedom nad ekipom MAXI TAKSI. Prvim golom Pustajića, poveli su taksisti, a Miljić je poravnao, da bi Bojan Nađ svojim prvim golom u 31 minutu doveo svoj tim u vođstvo, a odma posle, Pustajić ,drugim golom izjednačuje na 2:2 Nešto kasnije Nađ povisuje na 3:2, a Curnić postavlja konačnih 4:2. Poslednja utakmica večeri u konkrenciji veterana bila je jedna tvrda i krajnje neizvesna do samoga kraja, a ekipa"AMAZON" je u finišu slomila otpor SC SOKO i slavila sa 2:0, golovima Damira Vukovića u 35 i Žarka Obradovića u 40 minutu susreta.Za ekipu pobednika igrali su :Bojić,Lančuški,Đurđev,

Pavlović.Obradović Vuković,Vukičević,Lazarević i Šorgić. Poraženi tim SC Soko svoju zadnju utakmicu na turniru je igrao u sastavu: Narandžić,Adam, Martić, Hernaus, Sladojević,Saveski,Milojev,Jovanovići Vuković.
 

Na snimcima : Ekipa SC SOKO, Igrač ekipe APA FUTSAL iz Apatina, PREDRAG ŠUPUT, poznati košarkaš(sada član Cedevite Z ) i detalj sa utakmice Aleksa Šantić -Delije (4:1)