XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
63%
17%
20%

SSNET Tipovanja (9)
1
1.75
4
X
5.67
0
2
4.88
5
 
11
Loznica
3
12
Sloga (K)
3
 
13
Metalac
2
8
Jedinstvo Putevi
4
9
Lipolist
4
 
10
Mladi radnik 1926
4
Metalac
OFK Napredak
Takovo
FAP
Mokra Gora
OFK Napredak
Takovo
FAP
Jedinstvo Putevi
Drina
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
Vučićević za Sloginu radost

Protiv Lipolista sa kapitenskom trakom na ruci - Marko Despotović beli dres Foto: G. Šljivić

Debi na klupi kraljedvačkih ā€žbelihā€œ za SlaviÅ”u Kovačević bio je viÅ”e nego uspeÅ”an. Sloga je ostvarila drugu uzastopnu prvenstvenu pobedu i zasluženo upisala tri boda protiv vrlo dobre ekipe Lipolista. Sloga je nastupila bez kapitena Gojkovića, pa je inače jedan od najmlađih timova u ligi postao joÅ” mlađi, ali su danas dečaci sa Ibra za borbenost i zalaganje zaslužili čistu desetku. Nije bila ovo utak mica sa mnogo prilika, igrali se čvrsto, tipično za ovu grupu Srpske lige. Domaći su imali viÅ”e loptu u posedu, pogotovo u prvih 45 minuta. Jedina prilika iz tog perioda dogodila se u 2. minutu, filigranska akcija ā€žbelihā€œ, Vuksanović je bio oči u oči sa Stepanovićem koji mu je odbranio Å”ut. U 13. minutu pomenuti napadač Sloge se teÅ”ko povredio i mkorao je da izađe iz igre,a arbitar Mihailović nije u toj situaciji dosudio ni prekrÅ”aj.

Ā 

U drugom poluvremenu, sjajan početak domaćih. Odmah su jurnuli ka golu gostiju, lopta je doÅ”la do MarkiÅ”a koji je sa desne strane odlično centrirao,a jedan od najnižih igrača na utakmici VukaÅ”in Vučićević glavom je matirao golmana Lipolista za Slogino vođstvo i veliku radost. Imali su domaći joÅ” jednu kolosalnu priliku preko pokretljivog i neugodnog ā€žÅ ortijaā€œ Brankovića, ali njegov Å”ut levom spoljnom zavrÅ”io tik pored stative gola gostiju. Lipolist je od trenutka kada je pimio gol činio napor da ugrozi gol domaćih, izveli su gosti nekoliko kornera i prekida, ali odbrambeni bedem Sloge Radović-MarkiÅ” uz sigurnog Vujanca je odoleo. Ovo je prva prvenstvena utakmica ove sezone na kojoj Sloga nije primila gol. Vredna tri boda na kraju burne nedelje na Gradskom stadionu i najava boljih igara i rezultata kraljevačkog srpskoligaÅ”a.

Slogina radilica Basilje Đerković odličan protiv Lipolista

SLOGA (KV) ā€“ LIPOLIST 1 ā€“ 0 (0 ā€“ 0)

Gradski stadion u Kraljevu Gledalaca: 200 Sudija: Marko Mihailović (Aranđelovac) 6 Strelac: Vulićević u 47. minutu Žuti kartoni: Đerković, Branković, Despotović i trener Kovačević (Sloga), Popić, Obradović (Lipolist).Ā Igrač utakmice: VukaÅ”in Vulićević (Sloga) 7,5.

SLOGA: Vujanac 7, Radović 7,5, Pantović 7 (Bogdanović -), Đerković 7, Branković 7 (Milojković -), Jovanović 7, Despotović 7,5, Ćirović 7, MarkiÅ” 7, Vuksanović ā€“ (Vuković 7, Miletić 7), Vučićević 7,5.

LIPOLIST: Stepanović 6,5, Popić 6 (Ruvidić 6,5), Subotić 6, Radovanović 6, Lazarević 6,5, Gavrić 6,5, Adamović 6,5, JoÅ”ić 6 (Obradović 6,5), Đorđić 6,5, Vukićević 6 (Tadić 6), TuÅ”anović 6 (Pavlović 6,5).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Sloga (K) Lipolist
Međusobne utakmice
2024-2025
14.09
16:00
Sloga (K)
Lipolist
1
0

Uporedni rezultati

Sloga (K)
 
Lipolist
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
1 (1) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 1 (0)
+1 (+1) gol razlika na utakmicama -1 (0)
100% (100%) UspeŔnost 0% ()
Nema rezultata
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača
sulimun je ocenio igrača