XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
65%
21%
14%
Tipovanja
1
X
2
1
0
0
Utakmica tipovana 1 puta

1
GFK Sloven
24
2
Železničar (I)
24
3
OFK Kikinda
20
12
1. Maj Ruma
12
13
Radnički (Z)
11
14
Borac (Š)
10
OFK Bačka
Tisa
Kabel
Dinamo 1945
Podunavac
Naftagas
Hajduk 1912
Jedinstvo (SP)
Bečej 1918
Omladinac
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Trijumf Zrenjaninaca u gostima protiv prvoplasirane ekipe iz Rume

Fudbaleri Radničkog, na teškom gostovanju protiv prvoplasirane ekipe Slovana iz Rume, ostvarili su veoma važnu pobedu i kući doneli velika tri boda.

 

Iako je u prvom poluvremenu vođena ujednačena borba na terenu, fudbaleri  Radničkog ipak su uspeli da upišu dva pogotka. U 35. minutu Predrag Radić je centrirao, lopta je pogodila igrača odbrane domaćih  u ruku i sudija Grahovac pokazao je na belu tačku. Penal je izveo Kovačević i doveo crveno-crne u vođstvo od 0:1. Imali su i domaći priliku, ali je na sreću Zrenjaninaca Brana Ilić pogodio prečku. U 45. minutu, nakon greške odbrane na ivici šesnaesterca, Kovačević oduzima loptu i pogađa donji levi ugao golmana gostiju Šegavca za velikih 0:2 na poluvremenu.

U drugom delu ozbiljno su pritisli domaći i u 58. minutu Maksimović Nikola, nakon gužve u šesnaestercu, dolazi do lopte i smanjuje na 1:2.  U nastavku ređale su se šanse Rumljana kao na traci, ali imali su  sreće fudbaleri Radničkog, a i mladi golman Nosalj bio je na visini zadatka tako da je rezultat ostao nepromenjen. Crveno-crni zasluženo su doneli velika 3 boda iz Rume.

Nakon utakmice trener Branko Savić obratio se igračima u svlačionici i zahvalio svima na zalaganju  i najavio, iako mu je veoma žao, da napušta Radnički, jer nastavlja trenerski posao zajedno sa Vladimirom Gaćinovićem u superligaškom klubu FK Napredak iz Kruševca. 

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 4. novembra od 13 časova, dočekuju ekipu OFK Kikinda.

Slovan Ruma: Šegavac Matija, Simić Danilo, Radović Nikola, Lukešević Lazar (Mn), Jandrić Vladimir, llić Brana, Batalo Ivan, Radišić Aleksandar, Marinković Milivoje(Mn), Perošević Dragan, KulJanin Aleksa (Mn) Zamenici: Krompić Branislav, Savinović Marko, Velikić Luka (MJ), Aleksić Dejan, Živković Dejan, Stojisavljavić Nenad i Maksimović Nikola.

Radnički Zrenjanin: Nosalj Andrej (Mn), Nikolić Luka, Vrbljanac Simo, Stevanović Ljubomir, Popov Stefan, Kovačević Marko, Janjatović Danilo (Mn)
Kosović Nikola, Radić Predrag, Borisavljević Strahinja (Mn), Stepančev lgor. Zamenici: Ranđelović Miloš, Jonjev Marko (Mn), Radić Petar, Pecarski Bogdan, Arsić Andrej, Šare Vuk, Maljukan Miloš (Mn).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina GFK Sloven Radnički (Z)
Međusobne utakmice
2023-2024
28.10
13:30
GFK Sloven
Radnički (Z)
1
2

Uporedni rezultati

GFK Sloven
 
Radnički (Z)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 2 (0)
2 (2) Primljeni poeni 1 (0)
-1 (-1) gol razlika na utakmicama +1 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
Nema rezultata