XS
SM
MD
LG
 
9
Požarevac
3
10
Crvena zvezda
3
 
11
Forum
1
7
Ekonomist
4
8
Leskovac
3
 
9
Požarevac
3
MB Namenska
Partenon
Bele crkve
Student
VF Football team
Partenon
Hram
Kalča
Kragujevac Wild Boars
Gvozdeni puk
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice
Leskovac pobedio Crvenu zvezdu i ostavio je u donjem delu tabele

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Sa po jednom pobedom i dva poraza Crvena zvezda i Leskovac se nalaze u donjem domu, te im je večeraÅ”nji duel bio prilika da krenu ka gornjem delu tabele. Favorizovani domaći tim je stigao do prednosti vrlo rano, igrao se 3. minut kada je posle solo akcije strelac bio Brkić. Dva minuta kasnije doÅ”lo je do poravnanja rezultata, gol za goste iz Leskovca postigao je kapiten Stanojević.

PokuÅ”avaju zatim crveno-beli da ponovo dođu do prednosti, međutim odbranama se ističe golman gostiju, a u 12. minutu iz tranzicije primaju i drugi pogodak, ovog puta strelac je Nikola Petrović. Lopta je viÅ”e u posedu domaćih igrača, koji soliraju i individualnim akcijama pokuÅ”avaju da dođu do gola. Za to vreme gosti blokom pred svojim golom čuvaju prednost, a iz kontranapada opasno prete. U 17. minutu su bili veoma blizu postizanja trećeg pogotka, ovog puta stativa je bila saveznik Beograđana posle Å”uta Nastića. Petnaest sekundi pre kraja i domaći su uzdrmali okvir gola, Brkić je udarcem sa 9 metara pogodio prečku, pa je Leskovac na odmor otiÅ”ao s prednoŔću od jednog gola.

U nastavku igrači Zvezde na sve načine pokuÅ”avaju da dođu do izjednačenja i ostavljaju puno prostora gostima da ih ugroze iz brzih kontra akcija. Igrao se 25. minut kada je Nastić joÅ” jednom pogodio okvir gola, stativa je domaćima i ovaj put bila saveznik. Beograđanima pomoći ipak nije bilo u 32. minutu, lepu akciju Nastića i Stefanovića pogotkom je zavrÅ”io ovaj potonji.Ā 

Crveno-beli potom igraju sa svih pet igrača u napadu i u 35. minutu smanjuju zaostatak, strelac je bio Lazić posle asistencije golmana Josimovića. Takva igra kada se ostavi prazan gol često je mač sa dve oÅ”trice, ali gosti to nisu uspeli da kazne. Međutim za to i nije imalo potrebe, jer su na kraju pobedili i vredne bodove odneli za Leskovac.

Sledeće kolo Crvena zvezda gostuje u Vrbasu gde će im se suprotstaviti Leteći Holanđanin, dok Leskovac dočekuje beogradski Ekonomist.

CRVENA ZVEZDA - LESKOVAC 2:3 (1:2)

HALA: SC Rakovica. GLEDALACA: 50. SUDIJE: Burojević Bojan i Manigoda Bojan. STRELCI: Brkić 3. i Lazić 35.min (C.zvezda), Stanojević 5, N.Petrović 12. i Stefanović 32.min (Leskovac).
CRVENA ZVEZDA: Josimović, Goranović, Vier, Lazić, Brkić - rezerve: Jevtić, Mrđenović, Vasiljević, Konestabo, Jekić, Cakić, Vasić.
LESKOVAC: Veličković, Stefanović, Nastić, Vukojević, Stojadinović - rezerve: MiÅ”ić, Kostić, Stanojević, Marjanović, N.Petrović, S.Petrović, Živković.

Futsal Futsal Druga Futsal liga Crvena zvezda Leskovac
Međusobne utakmice
2024-2025
14.10
19:20
Crvena zvezda
Leskovac
2
3

Uporedni rezultati

Crvena zvezda
 
Leskovac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
2 (2) Dati poeni 3 (0)
3 (3) Primljeni poeni 2 (0)
-1 (-1) gol razlika na utakmicama +1 (0)
0% (0%) UspeŔnost 100% ()
Nema rezultata