XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
41%
47%
12%
Tipovanja
1
X
2
9
0
4
Utakmica tipovana 13 puta

12
IMT
0
13
RFK Novi Sad 1921
0
14
Vojvodina
0
13
RFK Novi Sad 1921
0
14
Vojvodina
0
15
Radnički (N)
0
GFK Sloboda
Mačva
OFK VrŔac
Mladost GAT
Smederevo 1924
Čukarički
Radnik
Novi Pazar
IMT
Javor Matis
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
Zukić i Vukanović sruÅ”ili RFK Novi Sad i obezbedili plasman u osminu finala Kupa
01.11.2023 fkvojvodina.rs

Foto: fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije poÅ”to su danas pobedili RFK Novi Sad 1921 rezultatom 2:0. Strelci za Vojvodinu bili su Dejan Zukić u 78. i Aleksa Vukanović u 84. minutu.

Ā 

Uoči početka utakmice održan je minut ćutanja u čast Vlatka Šimeka, koji je obeležio zlatni period RFK Novi Sad u periodu od 1974. do 1977. godine.

Vojvodina je kontrolisala igru od početka utakmice i igrala na polovini rivala i stvorila nekoliko izglednih prilika. Prve dve bile su gotovo identične, nakon Nikolićevog kornera sa leve strane, Rosić je glavom gađao, ali nije uspeo da savlada golmana Đulčića. Nakon toga i Lazarević je oprobao Å”ut sa nekih dvadesetak metara, ali je na pravom mestu bio golman Novog Sada.

U 35. minutu ponovo je u centru pažnje bio Nikolić, Zukić mu je odložio loptu, ali je njegov udarac izlbokiran. Ubrzo je Nikolić umalo uÅ”ao u novu Å”ansu, u poslednjem trenutku na petercu, ispred njega je reagovao Blagojević.

Novi Sad je teŔko dolazio do Ŕesnaesterca Vojvodine, a u prvom delu jedini opasniji pokuŔaj sa distance imao je Rac.

U poslednjim trenucima prvog dela Crnomarkovićev udarac sa distance zavrÅ”io je preko prečke, pa je rezultat na poluvremenu ostao ā€“ 0:0.

VoÅ”a je dodatno dodala gas u drugom poluvremenu, a odmah na pauzi uÅ”li su MalbaÅ”ić i Vukanović umesto Ivanovića i Miletića. U prvih 10 minuta nastavka VoÅ”a je imala tri sjajne prilike, MalbaÅ”ićec udarac sa distance zaustavio je golman , potom se čuvar mreže Novog Sada istakao u situaciji jedan na jedan, poÅ”to je odbranio pokuÅ”aj Nikolića. Nakon toga, usledio je udarac Vukanovića sa ivice Å”esnaesterca, ali preko gola.

Kazna je umalo usledila na isteku časa igre, nakon centarÅ”uta sa desne strane, Krstić je ostao sam na drugoj stativi, primio je loptu grudima, ali je poslao preko gola.

VoÅ”a je nastavila da napada, novu Å”ansu imala je nakon joÅ” jednog kornera Nikolića, Rosić je glavom gađao zamalo preko prečke.

U 78. minutu, VoÅ”a je konačno uspela da probije bedem Novog Sada, nakon kornera sa desne strane, Zukić je sa prve stative glavom skrenuo u dalji ugao za 1:0!

Narednu Å”ansu ponovo je imala Vojvodina, Vukanović je imao priliku, bio je zamalo neprecizan. Ali, samo dvaĀ  minuta kasnije se iskupio, Radulović je lepo proÅ”ao po desnom boku, uneo u sredinu i Å”utirao, golman je odbranio, ali je na odbitak naleteo Vukanović i rutinski pogodio za 2:0!

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je VoŔa obezbedila plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

RFK Novi Sad: Đulčić, Varga, Krstić, Čolić (od 71. Vlalulkin), Rac, Serdar, Vrekić (od 83. Gajić), Jevremović, Masanga, Blagojević (od 71. Ilić), Rađen.

Vojvodina: Toroman, Lazarević, Rosić, Crnomarković (od 86. Jeličić), Bukinac, Miletić (od 46. MalbaÅ”ić), Milosavljević, Radulović (od 88. Butraković), Zukić, Nikolić (od 65. Kajević), Ivanović (od 46. Vukanović).

Izvor:Ā fkvojvodina.rs

Kup Srbije Kup Srbije Kup Srbije RFK Novi Sad 1921 Vojvodina
Međusobne utakmice
2023-2024
01.11
19:00
RFK Novi Sad 1921
Vojvodina
0
2

Uporedni rezultati

RFK Novi Sad 1921
 
Vojvodina
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 2 (0)
2 (2) Primljeni poeni 0 (0)
-2 (-2) gol razlika na utakmicama +2 (0)
0% (0%) UspeŔnost 100% ()
Nema rezultata