XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
58%
20%
22%
Tipovanja
1
X
2
1
0
0
Utakmica tipovana 1 puta

Železničar
Radnički (NB)
IMT
GFK Sloboda
Rad
Loznica
Mačva
Radnički (SM)
Metalac
Inđija Toyo Tires
Igrači i ocene
Tekstualni prenos utakmice
Crveni karton
Filip Krstić
90'
Žuti karton
Cherif Atab Diouf
83'
Žuti karton
Nemanja Andrić
65'
Žuti karton
Stefan Golubović
57'
Izveštaj utakmice
Evrogol Todorovića za radost Vrščana
21.04.2023 Bane Josimov

Detalj sa meča - foto: prvaliga.rs

Vrščani su takmičenje u plej-autu počeli važnim trijumfom protiv Kruševljana u čvrstoj utakmici, sa malo prilika i uzbudljivom završnicom.

 

Prvo poluvreme ljubitelji fudbala neće dugo pamtiti jer se praktično ništa nije dogodilo ispred oba šesneaseterca. Bilo je nekoliko pokušaja igrača OFK Vršca, najbliži vođstvu bili su u 37. minutu kada je posle udarca Pavlova, lopta fijuknula preko prečke Savićevog gola.

Međutim, drugo poluvreme obilovalo je uzbuđenjima. Najbolji strelac Vrščana, Pavlov, bio je konstantna pretnja odbrani Trajala, a prvu priliku u nastavku imao je u 53. minutu kada je golman Savić za delić sekunde bio brži i hrabrom intervencijom sprečio pogodak. Samo minut kasnije udarac je oprobao Andrić, Savić je bio na mestu.

U jeku ofanzive OFK Vršca, gosti su iz jednog od retkih napada došli do vođstva. Mijailović je prihvatio loptu na ivici šesnaesterca, Graonja je neoprezno startovao i napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Siguran izvođač penala bio je rezervista Golubović, 0:1.

Radost gostiju trajala je samo do sledećeg napada OFK Vršca. U 64. minutu akciju je počeo Lazevski, Ognjen Ilić je preciznom dijagonalom pronašao imenjaka Todorovića, usledio je odličan centaršut, Jevgen Pavlov je maestralno reagovao i zatresao mrežu Kruševljana, 1:1.

U 74. minutu OFK Vršac je imao stopostotnu šansu da povede. Bila je to akcija u dva poteza. Lazevski je dubinskim pasom spojio sa golom Pavlova, ali je njegov precizan udarac čudesno odbranio Savić. Pavlov je još dva puta pokušavao, u 75. minutu volej udarcem, a u 88. minutu posle centaršuta Braunovića.

U prvom minutu nadoknade vremena Krstić je srušio Pavlova na samoj ivici šesneasetrca i opravdano dobio crveni karton kao poslednji igrač odbrane, a onda je usledila magija Ognjena Todorovića. Golom za špice sportskih tv emisija doneo je erupciju radosti Vrščana i važne bodove u borbi za opstanak.

U sledećem kolu OFK Vršac gostuje ekipi Loznice, a potom će biti dva puta uzastopno domaćin na Gradskom stadionu, najpre ekipi Rada, potom i Mačvi.

OFK VRŠAC - TRAJAL 2:1 (0:0)

Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 800, sudija: Miroslav Milenković (Beograd), strelci: Pavlov u 64. i Todorović u 90+1. minutu za OFK Vršac, Golubović u 63. minutu iz jedanaesterca za Trajal, žuti kartoni: Andrić, Diuf (OFK Vršac), Golubović (Trajal), crveni karton: Krstić (Trajal) u 90. minutu.

OFK VRŠAC: Andrijanić, Petrić, Diuf, Tasić (od 90. V. Blagojević), Graonja (od 81. Parađina), Todorović (od 90. Čejić), Lazevski, Ilić, Stanisavljević (od 71. Braunović), Pavlov, Glavinić (od 46. Andrić).

TRAJAL: Savić, Stojanović (od 46. Jović), Krstić, Mijailović, Savić (od 79. Janjušević), Aleksić, Punoševac, Sredojević, Rašković (od 90. Punoševac), Pavlović (od 79. Milošević), Dobrosavljević (od 46. Golubović).

Autor: Bane Josimov

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Mozzart Bet PLS - Play Out OFK Vršac Trayal
Međusobne utakmice
2022-2023
21.04
16:00
OFK Vršac
Trayal
2
1
01.03
15:00
Trayal
OFK Vršac
0
0
31.08
17:00
OFK Vršac
Trayal
2
1

Uporedni rezultati

OFK Vršac
 
Trayal
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
2 (2) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 2 (0)
4 (4) Dati poeni 2 (0)
2 (2) Primljeni poeni 4 (0)
+2 (+2) gol razlika na utakmicama -2 (0)
66% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata