XS
SM
MD
LG

Nove informacije o ulaznicama za Evropsko prvenstvo

Foto: UEFA

U iščekivanju konačne informacije oko termina za baraž mečeve koji očekuje Srbiju protiv Norveške, u slučaju pobede onda i meč sa pobednikom duela Škotska – Izrael, UEFA je servirala nove vesti koje se tiču ulaznica za EURO. Evropska fudbalska federacija (UEFA)  u martu je objavila kako je ovogodišnje Evropsko prvenstvo zbog epidemije koronavirusa odloženo za 2021. godinu, a sada su dostupne i nove informacije za navijače koji su početkom 2020. godine kupili ulaznice za EURO.

Namera UEFA je da svi navijači koji su kupili ulaznice za EURO 2020. iste mogu iskoristiti na leto 2021. godine. Ipak, s obzirom na činjenicu da raspored odigravanja utakmica u sklopu turnira koji će se održati 2021. godine još uvek nije definisan, UEFA za sada ne može potvrditi da li će sve ulaznice koje su prodane po predviđenom rasporedu za 2020. godinu i dalje biti važeće.

Kada je reč o navijačima koji nisu sigurni da će 2021. godine moći prisustvovati utakmicama za koje su kupili ulaznice, UEFA savetuje da navijači pričekaju objavu rasporeda odigravanja pre otkazivanja ulaznica. Kupci koji nakon objave novog rasporeda ustanove da neće moći iskoristiti svoje ulaznice ima će priliku vratiti i zatražiti povraćaj novca u punoj ceni ulaznica. UEFA  priprema internetski portal za povraćaj ulaznica kojeg planira učiniti dostupnim početkom maja 2020. godine. Kupci ulaznica o početku rada portala biće obavešteni putem elektronske pošte.